Ratti dames zonder punten naar huis

Kranenburg - Afgelopen zondag speelden de Ratti dames wederom tegen de Witkampers. Dit keer reisden de Ratti dames af naar Laren. Vorige week was de stand 6-2, een ruime overwinning dus.

Gelijk vanaf de aftrap waren de Ratti dames scherp en hadden de overmacht. In de 25ste minuut schoot Esther Tuinman een harde knal op het doel, maar er werd gevlagd voor buitenspel. Een aantal minuten later schoot Marieke Tuinman een hard schot op het doel, de keeper liet de bal los en hier kwam een corner uit voort. Ook Kim Heuvelink had mooie schoten op het doel van de Witkampers, maar de keepster stond scherp en had de ene redding na de andere. De Witkampers hadden in de eerste helft geen aanval opgezet en de dames gingen met een tussenstand van 0-0 de kleedkamers in.
De tweede helft hadden de Witkampers zich herpakt en zetten alle druk naar voren. Dit resulteerde in de 49ste minuut al op een tegendoelpunt, 1-0. Een paar minuten later blokte Els Berenpas de bal op de zestien meterlijn, waardoor Jessica ten Elshof de bal vervolgens mooi in schoot, 1-1. De tweede helft was een totaal andere helft vergeleken met de eerste helft. De kansen ging nu over en weer en de Witkampers waren veel dreigender. In de 60ste minuut had Kim Heuvelink een vrije trap recht voor het doel, maar schoot over. In de 74ste minuut schoten de Witkampers een lange pass naar voren, daar stond de spits scherp en maakte de 2-1. De Ratti dames zette nog alles op alles, maar het mocht niet baten. De Ratti dames namen onterecht geen punten naar huis.

Volgende week wederom een uitwedstrijd, nu tegen koploper Erix/KVS.