Wekelijks komt de club samen voor een klootschietparcours van vier kilometer

Sportieve groep zoekt nieuwe deelnemers

Vorden - Elke donderdag komt er een groep mensen samen bij pannenkoekenhuis 'de Vordense Pan' in Vorden om vanuit daar te starten met klootschieten. Het is een groep die sportiviteit en gezelligheid verenigt. Graag nodigen zij nieuwe deelnemers uit om de groep te versterken.

Hoe vaak heeft u het wel niet gehoord of gelezen: bewegen is gezond voor je. En bewegen kan ook op een leuke manier, zoals klootschieten. Heerlijk in de buitenlucht, de gezelligheid van een groep én nog sportief ook. Klootschieten is een sport waar teams om beurten een Kloot (bal) werpen. Het doel is om met een zo klein mogelijk aantal worpen een bepaald parcours af te leggen.

Behalve de eigen consumpties zijn er geen kosten aan verbonden. De groep komt vanaf 13.30 uur samen en na het vormen van teams wordt er rond 14.00 uur gestart met de wandeling van circa 4 kilometer. Na ongeveer anderhalf uur is de groep terug, wordt er nog gezellig een drankje gedaan en kan men voldaan terugkijken op een gezonde, gezellige wandeling. Interesse? Doe gezellig een keer mee en kom op donderdagmiddag 13.30 uur bij de Vordense Pan.