Brian en Marit
Brian en Marit Foto: Bernadet te Velthuis

Cycling Team Vorden start actie onder de ondernemers van Vorden

Fietsen voor een (rolstoel)fiets

Vorden - Cycling Team Vorden is een actie Fietsen voor een Fiets gestart onder de ondernemers van Vorden. Het team ondersteunt een initiatief van Linda Koerselman en Mirjam van der Bijl uit Vorden om een rolstoelfiets aan te schaffen en CTV fietst als tegenprestatie in september dit jaar een zware Alpentocht, Le Marmotte.

Linda en Mirjam, moeder van respectievelijk Bryan en Marit, willen er ook graag eens met de fiets erop uit. Zij willen graag de beperkte wereld van hun gehandicapte kind vergroten door in de buitenlucht een langere fietstocht te kunnen maken.

Als er een rolstoelfiets beschikbaar is kunnen zij, en de inwoners van Vorden die een fietstochtje met een rolstoelafhankelijke persoon willen maken, hiervoor intekenen. Maar dan moet die rolstoelfiets er wel komen en die kost 8000 euro. Naast verschillende andere activiteiten van het Cycling Team Vorden wordt ook een beroep gedaan op alle ondernemers van Vorden. Fietsen voor een fiets is om die reden een 50 euro actie voor een rolstoelfiets.
Het zou geweldig zijn als ondernemers dit initiatief ondersteunen door dit via cyclingteamvorden@gmail.com kenbaar te maken. Aanmelden om te kunnen gaan fietsen met de rolstoelfiets, kan via hetzelfde e-mailadres.