Henk Ruiterkamp, Jan Heijink en Ria Heijink
Henk Ruiterkamp, Jan Heijink en Ria Heijink Foto: Bernadet te Velthuis

Aannemersbedrijf H.J. Ruiterkamp b.v. huldigt jubilaris Jan Heijink uit Almen

Vorden - Het was 1 maart 1990 toen Jan Heijink uit Almen bij aannemersbedrijf H.J. Ruiterkamp b.v in Vorden in dienst kwam als jonge timmerman die zojuist de militaire dienstplicht had vervuld. In die tijd kreeg men nog een dienstverband voor onbepaalde tijd, zoals dat werd genoemd. Zo is Jan bij Ruiterkamp in dienst gekomen.

Het klikte van beide kanten wat nu ook blijkt, wat Jan is nimmer naar een andere werkgever gegaan en heeft zijn plicht als onderhoudstimmerman altijd goed uitgevoerd.

Diploma behaald
Een aantal jaar geleden heeft Jan Heijink nog zijn diploma voor Kennis en Kunde gehaald. Dit is een diploma dat zeer belangrijk is voor het uitvoeren van restauratiewerk. Hiervoor moest hij toch wel vijf avonden per week weer aan de studie. Dat is even wennen na zo'n lange tijd.

Huiselijke kring
Henk Ruiterkamp vond het belangrijk om als werkgever, in een samenzijn met de overige collega's en ook Jan zijn vrouw Ria, een ogenblik stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal.

Dit gebeurde in huiselijke kring, uiteraard onder het genot van een kop koffie met gebak.

Henk Ruiterkamp heeft tijdens deze bijeenkomst Jan toegesproken, waarbij hij hem heeft bedankt voor de afgelopen 25 jaar. En tevens de wens heeft uitgesproken dat hij hoopt dat Jan nog vele jaren in gezondheid zal werken bij aannemersbedrijf H.J.Ruiterkamp bv.

Blijvende herinnering
Henk Ruiterkamp heeft tijdens dit samenzijn Jan Heijink een blijvende herinnering overhandigd in de vorm van een horloge met inscriptie. Daarnaast ontving Jan ook nog de bekende envelop met inhoud.

Ook zijn vrouw Ria ging niet met lege handen naar huis, zij kreeg uit handen van Annie Ruiterkamp een prachtige bos bloemen overhandigd.