De Vordense Soppers lassen er na
5 jaar een punt achter

Vorden - Op zaterdag 21 maart gaat het vanaf 21.00 uur voor de allerlaatste keer los met de Vordense Soppers. Ja u leest het goed, de Vordense Soppers stoppen na 5 mooie jaren met het maken van muziek.

De Vordense Soppers staan in de regio bekend als een feestband die al menig feesttent, zaal en café op de kop heeft gekregen met haar muziek. Spectaculaire acts met ronkende (cross)motoren, kettingzagen, lasapparaten en bladblazers waren in deze 5 jaar meer regel dan uitzondering.

Wat begon als grap
Wat begon in 2010 als één grote grap tijdens het Vordense Songfestival, waarbij men een geweldige tweede plaats behaalde, groeide uit tot een spetterende band van formaat. Het drietal Winand Jansen, Emiel Remerie en Stefan Berendsen zijn hét gezicht van de Vordense Soppers, met daarnaast uiteraard Jeroen Berenpas op de slaggitaar, Nick Nijland als sologitarist, Geert Constant op de basgitaar en Edgar Ooijman als drummer.
In de loop der jaren is de formatie regelmatig gewijzigd. Alrik Hekkelman en Rutger Groters zijn als toetsenist betrokken geweest bij de band en Coen Nijenhuis speelde trompet bij de Vordense Soppers.

Afscheidsconcert
Terug naar het heden, onlangs is besloten om te stoppen met de formatie. Omdat de Vordense Soppers in de loop der jaren toch behoorlijk wat 'fans' hebben opgebouwd willen ze deze graag op een passende manier bedanken voor de support de afgelopen jaren.

Daarom organiseren de Vordense Soppers in samenwerking met café de Herberg op 21 maart een afscheidsconcert. Zorg dat je erbij bent, dit belooft een legendarische avond te worden waarbij de Vordense Soppers nog 1 keer plankgas zullen geven!