Pieter Jouke tijdens zijn voorstelling 'Tot Nu Toe'.  Foto: Cindy Gerhardt.
Pieter Jouke tijdens zijn voorstelling 'Tot Nu Toe'. Foto: Cindy Gerhardt. Foto: Bernadet te Velthuis

Cabaretier komt met voorstelling 'Tot nu Toe' naar Theater onder de Molen in Linde

Beleef een 'goede vrijdag' met Pieter Jouke

Linde - Op Goede Vrijdag 3 april treedt Pieter Jouke op bij Theater onder de Molen met zijn voorstelling 'Tot Nu Toe'. Dit is alweer de derde solovoorstelling van de Delftse cabaretier Pieter Jouke (Kampen, 1973).

In 'Tot Nu Toe' ploetert Jouke door het leven. Bang voor alles wat in de toekomst ligt en opgelucht over alles wat achter hem ligt.
Maar hoe lang hou je dat vol? Waarom altijd maar bang zijn dat het mis zal gaan? Waarom bieden in het verleden behaalde resultaten niet wat meer vertrouwen voor de toekomst? Domineeszoon Pieter Jouke legt het uit. Misschien wel via een absurde omweg, maar weet: alles komt altijd goed.

Het optreden van Pieter Jouke start om 20.00 uur. Kaarten à € 15,- kunnen gereserveerd worden via de website: www.theateronderdermolen.nl. Het ook mogelijk om op 3 april aan de zaal kaarten te kopen.

Theater onder de Molen
Op een unieke plek in het buitengebied van Vorden, Lindeseweg 29, staat de Lindesche Molen. In deze molen is Theater onder de Molen gevestigd. Een klein, intiem theater met een goede akoestiek waar regionale en landelijke artiesten voorstellingen verzorgen. Graag tot ziens bij Theater onder de Molen.