AeroFitt overhandigt het geldbedrag aan Zwembad Het Elderink.
AeroFitt overhandigt het geldbedrag aan Zwembad Het Elderink.

Sportcentrum AeroFitt eindigt als
eerste in de fitnesschallenge

Hengelo - Wat een fanatisme en enthousiasme was er te zien de afgelopen drie weken bij AeroFitt Hengelo, werkelijk fantastisch! Het team van AeroFitt heeft genoten van de saamhorigheid en de bereidheid die de deelnemers toonden door zich in te zetten voor het goede doel!

Resultaten deelnemers AeroFitt
Zij hebben de meeste moves gemaakt van heel Nederland: bijna 4 miljoen in 21 dagen! Een move is de meeteenheid van beweging die door Technogym is gedefinieerd en waarmee wordt vastgelegd hoe actief iemand iedere dag is. Zij zijn op de tweede plaats geëindigd van de gehele BeNeLux! Zij zijn op de 15e plaats geëindigd van alle 357 deelnemende clubs over de gehele wereld! In totaal is 2287 euro opgehaald voor Zwembad Het Elderink, omdat Vincent Moorman zijn eerste prijs t.w.v. 75 euro ook aan het zwembad heeft geschonken. Zij zijn een voorbeeld geweest voor velen en hopelijk stimuleren ze ook anderen hiermee (nog) meer in beweging te komen! Dit alles heeft AeroFitt helaas niet de hoofdprijs opgeleverd van 5000 euro. Toch is AeroFitt enorm trots op de tweede plaats van de gehele BeNeLux en zijn ze ook erg blij met de bijbehorende prijs: een 'Arke Functional Training Kit'. Dit is een pakket vol functionele trainingsmaterialen, beschikbaar gesteld door de organisator van de challenge, Technogym. Daarnaast hoopt AeroFitt ook een bijdrage te hebben geleverd aan het hogere doel van deze wereldwijde campagne 'de strijdt tegen obesitas bij kinderen en een zittende levensstijl'.

Prijzen voor de meeste moves
Er waren 10 'top movers' in Sportcentrum AeroFitt, die individuele prijzen in de wacht hebben gesleept. Echt respect voor hun prestaties tijdens deze 21 dagen:
1. Twee maanden gratis all-inclusive sporten: Vincent Moorman, 151.931 moves! 2. Slimbelly cursus vier weken t.w.v. 79,60 euro: Bennie Beulink, 139.393 moves! 3. Gratis zwemabonnement: Elles Haggeman, 129.827 moves! 4. Eén maand gratis all-inclusive sporten: Andre Beekhuizen, 113.861 moves! 5. Gevulde AeroFitt sporttas: Anita Collignon, 102.779 moves! 6. Eén uur gratis personal training: Nicolette Geurkink, 102.779 moves! 7. Dinerbon Eetcafé Jansen en Jansen t.w.v. 20 euro: Corine van Hal, 87.115 moves! 8. Gratis entreebewijs sauna Bronsbergen: Ewald van Hal, 72.245 moves! 9. AeroFitt zomerpakket: Petra Ibink, 71.970 moves! 10. Drie keer gratis snelbruiner + drie keer gratis massagestoel: Gerhard Regelink, 68.368 moves!

Fietschallenge en fitnessmarathon
De winnaar van de 10 minuten fiets challenge, de meeste moves maken met 10 minuten fietsen, is Vincent Moorman. Vincent mag daarom oprecht de 'Top Mover' van Sportcentrum AeroFitt genoemd worden in het eerste kwartaal van 2015!! Zal er ooit iemand nog meer moves maken dan 151.931 in 21 dagen tijd…?
Ook de fitness marathon was een groot succes! Met ruim 50 deelnemers zijn er die dag ruim 350.000 moves gemaakt. Echt bizar veel!

Ondernemers bedankt
Verder bedankt AeroFitt 'Eetcafe Jansen en Jansen' voor het beschikbaar stellen van de heerlijke pastamaaltijd tijdens de fitness marathon. En Aukje van Egteren van 'Nirode massage' stelde een massage bon ter beschikking aan één van de deelnemers.