De medewerkers van de Tuin & Park afdeling staan voor u klaar.
De medewerkers van de Tuin & Park afdeling staan voor u klaar. Foto: Bernadet te Velthuis

Het Almat team geeft uitgebreid uitleg en is gespecialiseerd in tuin- en parkmachines

Almat Tuin & Park Show in Laren

Laren - Het voorjaar komt eraan en veel mensen gaan weer actief in de tuin aan de slag: snoeien, versnipperen, maaien, zagen, knippen, zuigen en reinigen! Voor al deze werkzaamheden verkoopt en verhuurt Almat Laren diverse Tuin & Park machines. Tijdens de Tuin en Park show op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 april showen zij diverse machines. De machines staan voor een groot deel uitgestald in de showroom aan de Stoomdijk 13-15 te Laren Gld.

Het Almat Tuin & Park team kan u uitgebreid uitleg geven over de diverse machines, de medewerkers zijn gespecialiseerd in tuin- en parkmachines. Zij hebben kennis van maaiers (hand-, motor- en zitmaaiers), motorkettingzagen, stobbenfrezen, versnipperaars en dergelijke.
Daarnaast kan Almat als Com-VCA gecertificeerd bedrijfsmachines op veiligheid keuren. Merken die Almat verkoopt zijn onder andere: Stihl, Viking, Karcher, Trilo, Kioti, Honda, TS, Wave, Jonsered etc. En sindskort is het bedrijf ook officiƫle dealer van de professionele Bosch Gardenline.
Openingstijden zijn op vrijdag 10 april van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag 11 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 12 april van 11.00 tot 16.00 uur.


ww.almatlaren.nl/tuin-en-park