Dick en Roy Vlogman laten wat lekkernijen zien waar je voor kan sparen.
Dick en Roy Vlogman laten wat lekkernijen zien waar je voor kan sparen. Foto: Bernadet te Velthuis

Profiteer van de sterrenregen en spaar mee bij Keurslager Vlogman

Vorden – Het regent sterren bij Keurslagerij Vlogman! Nadat Keurslagerij Vlogman eind vorig jaar in Nijkerk twee sterren scoorde tijdens de landelijke finale van Slager met Ster, heeft ook u nu de mogelijkheid hiervan mee te profiteren! Van 13 april tot en met 16 mei 2015 kunt u namelijk sparen voor uiteenlopende lekkernijen, waarbij u zelf kiest waar u voor spaart.

Hoe werkt dit? U ontvangt bij besteding van iedere 5 euro een stempel en met 10 stempels heeft u al een volle spaarkaart. Eén volle spaarkaart levert u een gratis grillworst op en bij twee volle spaarkaarten ontvangt u een prachtige snijplank. En BBQ liefhebbers opgelet, want bij drie volle kaarten ontvangt u hamburgers (4x) en worstjes (4x) voor de BBQ en bij vier volle kaarten zelfs een 4-persoons BBQ pakket! Ook ontvangt u bij bepaalde producten extra sterren, zie hiervoor de winkelaanbiedingen en houdt de Facebookpagina in de gaten.

Slager met Ster
Slager met Ster wordt je niet zomaar, het betekent dat de hele slagerij doorgelicht wordt in verschillende rondes en op diverse onderdelen. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties behalen een sterbeoordeling. Een vakjury, mysteryshopper, team van retail deskundigen, de andere finalisten én de klanten beoordeelden Keurslagerij Vlogman op het gebied van kwaliteit, service, organisatie, klantgerichtheid maar ook digitaal ondernemerschap. November vorig jaar verzamelden 69 finalisten zich in Nijkerk voor de Slager met Ster finale en het trotse team van Vlogman ging naar huis met maar liefst twee sterren op zak! Daarom kunt u tot en met 16 mei profiteren van de sterrenregenactie om deze prachtige prestatie nogmaals te vieren. Ook dit jaar zal Keurslagerij Vlogman weer meedoen aan Slager met Ster.

Dag van de Slager
Donderdag 16 april is het weer de landelijke Dag van de Slager, een dag waarop u een kijkje achter de schermen kunt nemen. Bij Keurslagerij Vlogman in Vorden bent u van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom! Er worden verschillende technieken gedemonstreerd, van het uitsnijden van een half varken tot het opbinden van een rollade. Natuurlijk valt er ook van alles te proeven en kunt u met al uw vragen bij de slager terecht. Ook nieuwsgierig naar 'de kunst van de slager'? Kom een kijkje nemen.

Voor meer informatie over Keurslagerij Vlogman, aanbiedingen en de Dag van de Slager, kijk op de website of op de facebookpagina.


www.vlogman.keurslager.nl of Facebook 'Keurslagerij Vlogman'.