Kom verkleed als je durft en feest mee!
Kom verkleed als je durft en feest mee!

Vier Koningsdag mee in Keppel

Oranje-ontbijt, vossenjacht en spelletjes

Hoog-Keppel - Kom maandag 27 april naar het clubhuis van tennisvereniging De Drieslag aan de Hessenweg 8a in Hoog-Keppel en vier het Oranjefeest samen met medeleerlingen, buren en dorpsgenoten.

Kies uit een lekker Oranje-ontbijt, een spannende speurtocht of leuke spelletjes. Of doe mee met alle Oranje-activiteiten! Het Oranjefeest vindt plaats rondom het clubhuis van LTC 'De Drieslag', waar je op het terras en in de kantine kunt genieten van diverse frisse en warme drankjes, versnaperingen en een gezellig samenzijn.
Programma en tijden
Wil je 's ochtends een broodje mee-eten? Zorg dan dat je om 10.00 uur bij het clubhuis bent voor een heerlijk Oranje-ontbijt. Jong en oud zijn van harte welkom, maar kom op tijd want op=op!

Gezellig samenzijn met bekenden en dorpsgenoten

Daarna kan er om 11.00 uur gestart worden met de vossenjacht. De vossenjacht gaat van start vanaf het clubhuis. Verwacht wordt dat men ongeveer om 12.30 uur weer terug is. Wie niet meedoet met de vossenjacht, kan al op tijd beginnen met de spelletjesmix, want vanaf 11.30 uur gaat dit van start.

Ook na de vossenjacht is er nog genoeg tijd om mee te doen, want de spelletjesmix duurt tot 13.30 uur. Zo kun je stoepkrijten, panty-ballen, blikgooien en penalty schieten. Kom verkleed als je durft en feest mee!


Koningsdag in Baak

Baak - De optocht vertrekt om 8.45 uur vanaf Concordia. De optocht met versierde fietsen en karretjes wordt voorafgegaan door de Vendeliers van Baak en Muziekvereniging Nieuw Leven uit Steenderen.

De mooist versierde fietsen of verklede kinderen ontvangen van de jury een prijsje. Na afloop van de optocht zullen de vaandels worden gezwaaid op het plein voor Partycafé De Bierkaai.
Om 9.30 uur beginnen de kinderspelen voorafgegaan door een ballonwedstrijd. Het kind waarvan de ballon het verst komt ontvangt een prijs. Alle kinderspelen worden net als de afgelopen jaren bij Concordia gehouden. Hierdoor is het voor de ouders ook leuk de spelen te bekijken en de kinderen aan te moedigen. Voor de ouders staat de koffie klaar. De Kermis en Oranje Stichting "Baak" rekent dan ook op een grote opkomst van zowel kinderen als ouders.
Vanaf 11.30 uur zijn er voor de kinderen uit het basisonderwijs activiteiten georganiseerd bij Partycafé De Bierkaai waaronder een groot springkussen en een heuse stormbaan! Er kan ook weer gesmikkeld worden van lekkere popcorn en suikerspinnen. Meer info op www.baaksekermis.nl of op www.facebook.com/kermisbaak.


Koningsweekend Hengelo

Hengelo - De Hengelose oranjevereniging en de gezamenlijke centrumhoreca organiseren samen aankomend weekend een gezellig en spectaculair koningsweekend.

Op zaterdag 25 april wordt er om 20.00 uur afgetrapt met de allround coverband B.P.M. Rock, pop, smartlap, duits en nederlandstalig alles komt voorbij. Op zondag 26 april begint het al lekker vroeg. Vanaf 12.00 uur gaan we lekker fruhshoppen m.m.v. dweilorkest concordia. Vanaf 15.00 uur is er weer een sportieve en spectaculaire zeskamp georganiseerd, waar zich nog enkele teams voor op kunnen geven. Aansluitend een daverend avond programma met optredens van DJ Dre, ook wel bekend als André Nijman en ook komt feest DJ Martin met tussendoor een optreden van de André Hazes imitator Arno Rodenburgh. Kortom een mooi, vol en veelzijdig programma. Dus komt allen a.s weekend naar het mooie bruisende centrum van Hengelo nabij de grote kerk.