Kulturhus Vorden reikt prijs uit voor dé
fotograaf die historisch plaatje schiet

Vorden - Het Kulturhus Vorden is bezig met een metamorfose. Stuk voor stuk worden de ruimtes opnieuw gestyled en in een moderner jasje gestoken. De Soos, het voormalig Stampertje is bijna klaar op een aantal details na.

Er hangen sinds kort grote lijsten die ruimte bieden aan foto's van evenementen die met het Kulturhus te maken hebben.

Aubade bij Kulturhus
Met Koningsdag, op maandag 27 april vindt de aubade plaats voor het Kulturhus Vorden en dat is de gelegenheid om een historisch plaatje te schieten. Het bestuur van het Kulturhus nodigt daarom iedereen uit om dé foto te maken van deze feestelijke gelegenheid. Dat mag vanuit iedere hoek en van ieder detail, als het maar duidelijk is dat dit voor het Kulturhus in Vorden plaatsvindt.

Beste fotograaf ontvangt een waardecheque

De foto die als beste uit de bus komt wordt afgedrukt in een formaat van 120 cm x 180 cm en komt minimaal een jaar in een van de drie lijsten in de Soos te hangen. De jury bestaat uit 3 leden: de beheerder en 2 bestuursleden. De fotograaf die de winnende foto heeft gemaakt ontvangt een Irischeque ter waarde van 25 euro.

Doe mee en win
Iedereen wordt uitgenodigd om hieraan mee te doen. Maak uw foto op 27 april en lever uw foto digitaal aan vóór 1 mei via info@dorpscentrumvorden.nl. Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer.

De winnaar wordt gebeld en vermeld in het Contact (inzendingen na 1 mei dingen niet mee naar de prijs).