Koningsnacht én Koningsdag wordt groots gevierd in Keijenborg

Oldejoarsoavond veur de Koning

Keijenborg - Zondag 26 april de 'Oldejoarsoavond veur de Koning'. Deze 'Koningsnacht' is een gezellige feestavond bij café Coen's Tapperij. De band 'Hayloft' zal deze 'Koningsfuif' van zeer swingende muziek voorzien.

Hayloft is een ervaren band met een vernieuwend en uitgebreid repertoire van klassieke meezingers tot hedendaagse hits. Met de oefenruimte in Keijenborg wordt het optreden op Koningsnacht een echte thuiswedstrijd voor de band! Of het nu gaat om een dampende rock medley of de allernieuwste top 40 hits, zij maken van ieder feestje een grandioos feest met de hoofdletter F. Aanvang 21.30 uur en gratis entree.

Traditionele opening
De Koningsdag wordt traditioneel geopend met klokgelui om 8.00 uur. Om 10.00 verzamelen alle kinderen op het schoolplein. Vanaf daar vertrekken ze achter Schuttersgilde 'Sint Jan' aan richting het Booltinkplein waar Koningsdag officieel geopend wordt met een vendelhulde en muziek waaronder uiteraard het "Wilhelmus".

Een spetterend survival zeskamp voor de kinderen

Voor de kinderen vanaf groep 5 tot en met 8 wordt een spetterend survival-zeskamp georganiseerd, met allemaal vernieuwde en uitdagende onderdelen. Om de kinderen van de groepen 3 en 4 klaar te stomen voor de "grote" zeskamp, wordt voor hen dit jaar een mini zeskamp georganiseerd.

Voor de jongste kinderen zijn er op het Booltinkplein allerlei leuke activiteiten; springkussen, schminken, heuse zandkastelen bouwen, timmeren. Speciaal voor hen komt dit jaar een fotograaf en mogen ze met een vriendje of vriendinnetje op de foto en kunnen zij een leuk fotolijstje knutselen. Voor de jongeren uit klas 1 tot en met 3 van het voortgezet onderwijs is er dit jaar wederom een volleybaltoernooi.

Gezellig terras
Een gezellig terras, verzorgd door Dorpshuis "De Horst", met de mogelijkheid voor wat te drinken zal niet ontbreken. Ook zijn er diverse eettentjes aanwezig.