Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

Gewijzigde openingstijden bibliotheken

Regio - De komende maanden voert Bibliotheek West Achterhoek achter de schermen, maar ook zichtbaar voor de bezoekers, een aantal veranderingen in de automatiseringssystemen door.

Het resultaat leidt tot een betere dienstverlening voor alle klanten van de bibliotheek. De eerste stap wordt eind april gezet. Alle vestigingen van de bibliotheek zijn daarom vanaf vrijdag 24 april 17.30 uur tot en met 27 april, Koningsdag, gesloten.


Zang- en ontmoetingsdienst Achterhoek

Zelhem - Zondagavond 3 mei is er een zang- en ontmoetingsdienst, georganiseerd door stichting de Opdracht. Dit zal plaatsvinden in cultureel centrum De Brink aan het Stationsplein 12 in Zelhem (Ingang via parkeerplaats achterzijde, Industrieweg).

In deze bijeenkomst, die om 19.30 uur begint, hoopt de heer H.G. Dijkman uit Vorden voor te gaan. Het Apeldoorns Evangelisatie Koor zal meewerken aan deze dienst. De toegang is vrij en na afloop is er koffie.


0314-622878
www.stichtingdeopdracht.nl


Fietstocht 'Fiets de boer' op Bronckhorst West

Toldijk - 'Fiets de boer op' organiseert op 14 mei, Hemelvaartsdag, weer een fietstocht voor het hele gezin met ontbijt vooraf.

Langs een route van circa 25 kilometer worden verschillende bedrijven bezocht, onder andere een melkveehouderij en een geitenbedrijf. Bij de lunch is er onder meer een springkussen voor de kinderen en zijn er verschillende kraampjes met streekproducten.

Tijdens de lunchpauze is er koffie, thee, frisdrank, soep, hamburgers en nog meer te koop. Ook is er een autoroute beschikbaar.

Eerst ontbijten, dan fietsen
Het startpunt is bij de familie Wiltink, Lamstraat 12A, 7227 NB Toldijk. Starten en ontbijten kan van 8.00 tot 10.30 uur. Deelname kost € 5 per persoon, inclusief ontbijt. Voor kinderen tot 12 is het gratis.

Bij het startpunt krijgen deelnemers een routebeschrijving. Aanmelden is niet nodig. Er is voldoende parkeergelegenheid.


www.fietsdeboerop.wix.com/fietsdeboerop
Anneke Gr. Roessink 0575-470245 / 06-18375569
Olga Oosterink 0314-381440 / 06-10646993
www.facebook.com/fietsdeboerop