Oude auto's door pittoreske dorpjes in de Achterhoek.
Oude auto's door pittoreske dorpjes in de Achterhoek.

Achterhoekse Oldtimerrit

Regio - Oldtimer liefhebbers kunnen op zondag 31 mei deelnemen aan de eerste Achterhoekse Oldtimerrit. De start zal plaats vinden om 10.30 uur bij restaurant 'Het Onland' in Doetinchem. Daar staat vanaf 10.00 uur de koffie klaar.

Van daaruit wordt een 100 kilometer lange route gereden langs imposante kastelen, authentieke boerderijen en door pittoreske dorpjes in de prachtige Achterhoek. De kosten zijn 5 euro p.p. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deze rit via de mail. Graag onder vermelding van naam, e-mailadres, met hoeveel personen wordt deelgenomen en wat gegevens van de auto: merk, type, bouwjaar en kenteken.


achterhoekseoldtimerrit@gmail.com


Galeriebronkhorst

Steenderen- Genoeg te beleven tijdens de Kunst4daagse, zo ook aan de Wilgen 5 in Steenderen. In de tuin, met een prachtig uitzicht richting uiterwaarden en IJssel, zijn beelden te zien van de beeldhouwer Ties Mulder.

Het huis zelf, ontworpen door de Lieveldse architect Erik Wamelink, leent zich uitstekend voor het houden van een expositie. Al wordt voor deze gelegenheid de woonkamer leeggehaald. Presentatiepanelen worden geplaatst zodat kunstwerken van respectievelijk Joke Logtenberg, Ineke Rethans en Ina Bijvank de aandacht krijgen die ze verdienen.

De kunstkrant (vorige week bijlage bij deze krant), is ook bij Galeriebronkhorst (locatie 5) verkrijgbaar. Hierin alle info waaronder de fietsroute Baak/Wichmond/Steenderen. Openingstijden: van 14 t/m 17 mei dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie, zie de website.


www.galeriebronkhorst.nl