Thijs Eckhardt voor de nieuwe showroom van 4atHome.
Thijs Eckhardt voor de nieuwe showroom van 4atHome.

Vloeren, raamdecoratie en verf

Eckhardt opent 4atHome aan Stationsweg

Vorden - Thijs Eckhardt is er dolblij mee: een prachtige A-locatie voor zijn winkel aan de Stationsweg 1D in Vorden. De Vordense ondernemer verhuisde naar het huis van zijn ouders en maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om de oude werkplaats van zijn vader in te richten als showroom voor zijn zaak 4atHome. Vrijdag 15 mei om 13.30 uur gaat de winkel voor het eerst open op de nieuwe locatie.

Eckhardt breidt zijn activiteiten aan de Stationsweg ook meteen flink uit. Richtte hij zich met Inter-vloer - eerst een webshop en later een zaak aan de Kerkhoflaan - vooral op vloeren, met 4atHome biedt hij nagenoeg een totaalpakket voor iedereen die zijn huis wil inrichten of verbouwen.

Zo zullen in zijn nieuwe winkel ook de kwaliteitsverf van Sigma en verschillende soorten raamdecoratie te verkrijgen zijn.

4atHome biedt totaalpakket voor woninginrichting

Eckhardt die naast eigenaar van 4atHome ook schilder is, merkt dat er bij de consument behoefte is aan één aanspreekpunt voor het inrichten en verbouwen van woningen. Een deel van de werkzaamheden verricht hij zelf, maar hij werkt ook veel samen met aannemers, schilders, stoffeerders en andere leveranciers.
Zo biedt 4atHome de meest gangbare kleuren binnen- en buitenverf, muurverf en schildersbenodigdheden. Een mengmachine heeft hij niet, maar via een leverancier uit Zutphen die tweemaal daags levert, kan hij zijn klanten alsnog snel bedienen.

Ook raamdecoratie wordt aan het assortiment toegevoegd. Aan de Stationsweg kan men straks dus tevens terecht voor plisségordijnen, vouw- en rolgordijnen en jaloezieën.

4atHome is op vrijdag geopend van 13.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op andere dagen is 4atHome in de avond ook op afspraak geopend. Daarnaast werkt Eckhardt ook aan de doorontwikkeling van zijn website en webshop. Zie de advertentie elders in deze krant voor de openingsaanbiedingen.


www.4athome.nl