Mirthe Kreunen is erg blij met de verassing.
Mirthe Kreunen is erg blij met de verassing. Foto: Bernadet te Velthuis

Mysteryshopper beoordeelt Shell met maximale score

Shell Groot Jebbink scoort 100%

Vorden - Het team van Shell Groot Jebbink, het tankstation met shop aan de Rondweg van Vorden, werd deze week verrast met een riante appeltaart. Wat bleek: een 'mystery shopper' van Shell had onlangs onaangekondigd een bezoek gebracht aan het tankstation om zaken als presentatie, klantvriendelijkheid en assortiment te beoordelen.

Mirthe Kreunen en haar team bleken de zaakjes zo goed voor elkaar te hebben, dat Shell Groot Jebbink is beoordeeld met de maximale score van 100 procent.

Trots
"Ik ben ontzettend trots op mijn team. We doen er alles aan om het onze klanten optimaal naar de zin te maken. Dan is het natuurlijk heel erg leuk als een anonieme beoordelaar dat ook ervaart."

Uitgebreide shop
Shell Groot Jebbink combineert scherpe brandstofprijzen met een goed gesorteerde shop met veel dagverse verwennerijen als gehaktballen, croissants, saucijzenbroodjes, gevulde koeken en natuurlijk de lekkerste koffie van Vorden.
Mobiliteitswensen
In combinatie met het naastgelegen Bosch Car Service autobedrijf kunnen automobilisten bij Groot Jebbink terecht met al hun mobiliteitswensen.