Afbeelding

Herwers jaarlijkse 'Occasion Spektakel'

Hengelo - Ook dit jaar organiseert autobedrijf Herwers weer het grootste occasion-spektakel van de regio. In het weekend na Hemelvaart zullen er aan de Kruisbergseweg 8 in Hengelo ruim 200 occasions worden gepresenteerd.

Op vrijdag 15 van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag 16 van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 17 mei van 10.00 tot 17.00 uur, is iedereen die op zoek naar een gebruikte auto bij Herwers aan het juiste adres. Zij bieden namelijk ruim 200 occasions aan tegen zeer scherpe van/voor prijzen. De aanwezige occasions zijn een selectie van occasions in iedere prijsklasse. Zo kunnen de jongste bezoekers genieten van popcorn en spelen op het springkussen. Ook staat er een patatkraam klaar om alle bezoekers te voorzien van een heerlijk patatje en is er een DJ die voor de gezellige muziek zorgt.

Bovendien maken bezoekers kans op het winnen van een reischeque. Tijdens het Occasion Spektakel staat er een auto vol ballonnen en moet het juiste aantal ballonnen worden geraden. Naast de reischeque heeft Herwers ook een leuke tweede en derde prijs beschikbaar gesteld. Kortom, het Herwers Occasion Spektal is een groot feest, dat u niet wilt missen!


www.herwers.nl