DJ Richard Martens doet graag zijn best jullie verzoekjes op deze avond te draaien

Terug in de tijd met Vinyl Party Vorden

Vorden - Onder de noemer "Vinyl Party"organiseert het Vordense Kulturhus het Dorpscentrum een muzikale avond terug in de tijd op zaterdag 13 juni. Een heerlijke ouderwetse stap- en swingavond, gevuld met muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig en feestgangers van minimaal 25 plus.

Muziek roept bij veel mensen herinneringen op, of het nu disco, house of hardrock is. Terug naar de tijd waarin je misschien wel iedere week de lijst van de nationale hitparade ging halen en singels en lp's kocht. Gevoelsmatig terug naar de tijd van eerste liefdes, eerste drankjes en de tijd van onbezorgdheid. Om de bezoekers zoveel mogelijk actief bij de avond te betrekken word de mogelijkheid geboden al vooraf per e-mail of Facebook te laten weten welke nummers er op deze avond volgens jou beslist gedraaid moeten worden.

Oudere jongeren willen graag een avond uit

DJ Richard Martens doet graag zijn best jullie verzoekjes op deze avond te draaien. Daarnaast brengt Richard nog gast DJ's mee, wie dat zijn? Dat zie je als je zaterdagavond komt! Uit een groot aantal reacties blijkt dat er veel oudere jongeren zijn die graag een avond uit willen. Natuurlijk spelen we in op deze wens, sterker nog als deze avond een succes blijkt, kunnen we jaarlijks een feestje bouwen! Zo wordt een avond "uut" in het Kulturhus nog meer een avond van jezelf.

Dj Richard Martens neemt je graag mee terug in de tijd op zaterdagavond 13 juni. De deuren van de Soos gaan om 20.30 uur open de entree is gratis. Verzoekjes per e-mail naar; stampertjevorden@gmail.com of via Facebook; Het Stampertje Vorden.