Paul Wijers, Ilse Winkel, Gerwin Besselink, Martine Dijkman en Lisette Wendels.
Paul Wijers, Ilse Winkel, Gerwin Besselink, Martine Dijkman en Lisette Wendels. Foto:

Vordens Tennispark bestaat veertig jaar

Vorden Op 12 september viert het Vordens Tennis Park het feit dat het 40 jaar geleden is opgericht. Sinds 1993 ligt het park op een prachtige locatie in Vorden, vlak over het spoor aan de Overweg 20.

De vereniging beschikt over 6 banen met kunstgras, verlichting, minitennisbaan, twee oefenmuren, mooie tribunes en ruime terrassen. Kortom de vereniging is in het bezit van één van de mooiste parken van de regio.

Tennisseizoen
Gedurende het tennisseizoen (zomer en winter) zijn er volop activiteiten voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Tennislessen worden vanaf 5 oktober verzorgd door 'Dijkman Tennis'.

Nieuwe leden
Tijdens één van de vele toernooien of competities, maar ook tijdens doordeweekse avonden is de kantine het gezellige middelpunt van de club. De vereniging is er trots op dat hier door de leden veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Ondanks al deze gezelligheid is er nog altijd ruimte voor nieuwe leden. Oriënteert u op de website van het Vordens Tennis Park. Voor het lustrumfeest op 12 september nodigt de vereniging hierbij alle (oud)leden uit om het veertig jarig bestaan van de club te vieren.

Programma lustrumfeest
14.00 uur: Ontvangst van de jeugd

14.30 uur: Verrassingsspelletjes voor de jeugd

15.30 uur: Ontvangst van de seniorleden en oudleden

16.00 uur: Demonstratiepartij (Subtop Nederland)
18.00 uur: Diner overlopend in feest met livemuziek van de band "Verdwaald"

Meer informatie en opgave
Voor opgave, laat even weten met hoeveel personen u komt. U kunt zich opgeven via onderstaand e-mailadres. Wilt u meer informatie, kijk dan op de website van het V.T.P.


lustrum2015@hotmail.com
www.vordenstennispark.nl