Vlnr: Daniƫlle Rouwen, Henco en Tineke Elbrink en Harrie Kettelerij.
Vlnr: Daniƫlle Rouwen, Henco en Tineke Elbrink en Harrie Kettelerij.

Eerste MobiGardens in gebruik bij Visser Mode

Vorden - Hendel erin steken, de bak omhoog krikken en de plantenbak kan eenvoudig worden verreden. Henco en Tineke Elbrink zijn blij met de MobiGardens bij de entree van hun zaak Visser Mode. Ver hoefden ze er niet voor te zoeken: de makkelijk verplaatsbare plantenbakken zijn namelijk een echt Vordens product, ontstaan uit een samenwerking tussen Kettelerij Bloembinderij en Wolbink IJzersterk Maatwerk.

De eigenaar van Visser Mode was al een tijdje op zoek naar iets dat bij de deuren van zijn damesmodezaak moest komen. Hij las over de MobiGarden in de krant en kwam niet veel later in gesprek met Kettelerij. Inmiddels staan de plantenbakken op zijn stoep. Hij en zijn vrouw zijn er ontzettend blij mee. "Ze zien er prachtig uit en ook nog eens makkelijk te gebruiken."
De afgelopen maanden hebben Kettelerij en Wolbrink het product verder ontwikkeld. Vooral het verensysteem is een flinke verbetering. "Hierdoor klapt de bak niet hard naar beneden en het vergemakkelijkt het transport van de bakken." Ook is de stang om de bakken te verplaatsen langer gemaakt zodat men minder hoeft te bukken als de MobiGarden verplaatst moet worden.
De innovatieve plantenbak is vervaardigd in RVS en cortenastaal. Laatstgenoemde is een metaallegering met een bruine roestkleur. De Mobigarden is in meerdere kleuren te verkrijgen en de bakken zijn te combineren zijn met kleinere plantenbakken.
Voor informatie kunt u terecht bij Kettelerij Bloembinderij 2 in Vorden.

Afbeelding