Groep Rara won zowel jury-  alspublieksprijs. Foto: Achterhoekfoto.nl/Rob Karstens
Groep Rara won zowel jury- alspublieksprijs. Foto: Achterhoekfoto.nl/Rob Karstens Foto:

Rara met 'Levend schilderij' grote winnaar

Steenderen - Hoogtepunt van de Steenderense kermis was de optocht op zaterdagmiddag 12 september 2015. Het hele dorp liep er voor uit. Ook kwamen mensen van heinde en verre om dit spektakelstuk te bekijken. De jeugd was aan het begin van de optocht te zien met versierde fietsen, skelters etc. Daarna volgden de grote wagens en/of loopgroepen. De wagens waren van buurten, vriendengroepen, scholen en sportverenigingen. De groep Rara won zowel de jury- als de publieksprijs.

Optocht grote wagens
1. Rara met "Levend schilderij"; 2. Landlustweg met "Griekenland"; 3. Last Minute met "Uw onderwerp"; 4. Kastanjelaan met "Verschrikkelijke Ikke"; 5. Eureka met "Minions"; 6. Koningin Julianalaan met "Het vrieshuis"; 7. BFF met "Vakantie"; 8. De Pannevogel met "Kennismaking met…"; 9. Toos en kamelen met "Tour de Nozem"

Optocht loopgroepen
1. Stichting AJS met "Geloof in de jeugd"; 2. Powerpuff girls met "Girls frissen Steenderen op"; 3. Bassie en Adriaan "Bassie en Adriaan achtervolgd?"; 4. Hangjongeren met "Cowgirls"; 5. En doorr… met "Drank en Drugo"

Optocht, publieksprijs
Rara met "Levend schilderij"

Kinderoptocht, kleine wagens
1. Lot, Julie, Noor, Lynn, Wieke, Floor, Mirthe en Lieke met Waar heen, waar voor; 2. Hein en Klaas met Vis kid; 3. Demi en Michel met Prinses en de draak

Kinderoptocht, loopgroepen
1. Xena, Noa, Merel, Tamara en Kelly met Minions; 2. Mirna, Maher, Matti en Roos met Pannevogel; 3. Indy met Mini mouse

Voor overige uitslagen, zie contact.nl/bronckhorstmidden