Het bestuur bestaat uit Willemien Klein Geltink (secretaris), Pim van Zeeburg (penningmeester) en Harry Jansen (voorzitter). Foto: Rob Schmitz.
Het bestuur bestaat uit Willemien Klein Geltink (secretaris), Pim van Zeeburg (penningmeester) en Harry Jansen (voorzitter). Foto: Rob Schmitz. Foto:

Bestuur Stichting Muziekkoepel
Vorden is klaar voor openingsfestijn

Vorden - Het bestuur van Stichting Muziekkoepel Vorden is klaar voor het openingsfestijn van de muziekkoepel, dat op 18 oktober vanaf 14:00 uur plaatsvindt.

Het is een mooie zondagmiddag. Een oktoberbriesje doet bladeren ritselen en de herfstzon prikt langs de wolken. Er klinkt muziek en, als door een magneet getrokken, beweegt u zich naar de muziekkoepel. Even later geniet en beweegt u ritmisch op de klanken die vanuit de koepel als een warme deken over u heen vallen. Om je heen zie je kinderen spelen en pret maken. Je kletst met plaatsgenoten en beseft dat een uniek stukje Vorden opnieuw tot leven is gekomen. Je gedachten dwalen af naar de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw, toen de Harmonie en het Vordens Mannekoor hier geregeld speelden. Dit alles opnieuw door een onverwacht stukje burgerinitiatief.

Ruim 65 jaar later zingt hetzelfde Vordens Mannenkoor en speelt de Vordense Harmonie weer op deze unieke locatie. Ter gelegenheid van deze heugelijke dag, treden zij deze middag belangeloos voor u op! Ook bij minder mooie weersomstandigheden zal deze opening doorgang vinden. De organisatie zal dan overkappingen plaatsen en daarnaast kunt u genieten van een lekker drankje.

De officiƫle openingshandeling zal worden verricht door mevrouw Stokkink, zij is de oudste buurvrouw van de Muziekkoepel. Het bestuur van de jongste Vordense stichting is super gemotiveerd en hoopt u allen te mogen ontmoeten. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de mini-koepel is van harte welkom.
Tot ziens op zondagmiddag 18 oktober bij de Muziekkoepel van Vorden!