De Veldzichttrekkers. Foto PR
De Veldzichttrekkers. Foto PR Foto:

De Veldzichttrekkers bij de seniorensoos

Alle senioren uit de omgeving zijn welkom

Vierakker/Wichmond - De seniorensoos Vierakker/Wichmond heeft haar jaarlijkse gezellige middag in oktober op zaterdag 24 oktober 14.30 uur en aansluitend om ongeveer 17.00 uur is er een smakelijke koffietafel. Plaats Ludgerusgebouw te Vierakker.

´s Middags treden De Veldzichttrekkers op, een groep muzikanten die de trekzak (ook wel trekharmonica genoemd) kunnen bespelen. Een instrument dat u niet zo vaak kunt horen. Tevens maakt een drummer deel uit van de groep. Het repertoire is zeer divers van Oudhollandse liedjes tot walsen en polka´s.

Voor de koffietafel is het gewenst dat u zich voor 20 oktober opgeeft bij het bestuur. Mw.R. Tijssen tel. 0575 - 441743, de heer H. Rietman tel. 0575-441302, of mw. J. Meijer 0575-547930. Het is het mooist als u én naar De Veldzichtrekkers kunt luisteren én daarna lekker gaat eten. Alleen luisteren naar de muziek of alleen eten kan echter ook.

Alle senioren uit de omgeving, ook die niet regelmatig op de dinsdagmiddag komen, worden bij deze van harte uitgenodigd.