Diny Wolsing (l) overhandigt de stoelfietsen. Foto: PR
Diny Wolsing (l) overhandigt de stoelfietsen. Foto: PR Foto:

Laatste activiteiten van Vrienden van de Wehme
een groot succes

Vorden - Stichting Vrienden van de Wehme maakte eerder bekend in dit jaar van haar 25 jarig jubileum te zullen gaan stoppen mede omdat het verzorgingstehuis de Wehme, waarop de activiteiten gericht waren, anno 2015 eigenlijk niet meer bestaat; het gebouw is inmiddels ook gesloopt. Op 19 september werd nog een druk bezochte huifkartocht georganiseerd met 3 grote wagens voor bewoners van de Hackforterhof, de Lindehof en de Delle in de omgeving van Vorden.

Er werd volop genoten van de tocht en een kleine versnapering tijdens de stop bij kasteel de Kieftskamp. Daarbij werd bekend gemaakt dat Vrienden van de Wehme aan de bewoners van de drie locaties 10 stoelfietsen schenkt waarmee ouderen zittend aan tafel toch aan beweging kunnen doen. Bij thuiskomst hebben de bewoners genoten van de pannenkoeken die werden gebakken door vrijwilligers van Vrienden van de Wehme.
De stoelfietsen zijn door Diny Wolsing overhandigd op zaterdag 10 oktober in de nieuwe ontmoetingsruimte op het terrein van de Wehme. Dit werd gedaan voorafgaand aan de vertoning van de door Rob Wanrooij van Markenheem TV gemaakte en direct aandachtig bekeken filmpjes van fietstochten in Vorden en het buitengebied. Met de filmpjes en de stoelfietsen maken de bewoners van de drie locaties nu virtuele fietstochten langs bekende plekken in Vorden.

Bestuur bedankt donateurs en vrijwilligers

Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Wehme, bestaande uit Diny Wolsing, Gerda Penterman, Antoinet Schot, Jolanda van Huizen en Janny Haaring, bedankt alle donateurs, vrijwilligers en andere betrokkenen die in de afgelopen 25 jaar zoveel mooie activiteiten mogelijk hebben gemaakt!

Afbeelding