Levensverhaal Anton Heyboer

centraal tijdens avond Vrouwen van Nu

Vorden - Op woensdag 21 oktober is weer de maandelijkse bijeenkomst van de Vrouwen van Nu afdeling Vorden. Deze avond komen de zusjes Trees en Willy van Kleef vertellen over het levensverhaal van Anton Heyboer. Grappige en schrijnende gebeurtenissen wisselen elkaar af.

Zijn vroegere werk werd met name in het buitenland zeer gewaardeerd. In 2015 is het tien jaar geleden dat Anton Heyboer overleed. Bij Heyboer denk je aan zijn vrouwen en zijn schilderijen. De tweeling Trees en Willy van Kleef had jarenlang persoonlijk contact met Heyboer en nu nog met zijn vrouwen. Aanvang 19.45 uur in de Herberg.
Dinsdag 10 november is de jaarlijkse middagbijeenkomst. Natuurbeschermer, fotograaf en verteller Koos Dansen uit Arnhem neemt de dames dan mee naar de achtertuin en laat ze zien welke vogels er te zien zijn.

Vol programma bij Vrouwen van Nu Vorden

Erg leuk voor vogelliefhebbers. Aanvang 13.30 uur in het Kulturhus. Woensdag 11 november is er een excursie naar Kaarsen- en zeepmakerij Bronkhorst. De heer ten Have zal laten zien hoe kaarsen worden gemaakt. De kaarsen worden met de hand gedompeld en zijn tot nu toe al in zeventien verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook worden er geurkaarsen en stompkaarsen in verschillende kleuren en maten gemaakt.

Weer een vol programma van de Vrouwen van Nu, u bent altijd welkom om eens een avond te komen kijken. Loop gerust binnen.


www.vrouwenvannu.nl/vorden
Facebook: Vrouwenvannuvorden