Vanaf 1 november is de start van een bijzondere foto-expositie bij A quadraat. Foto: PR
Vanaf 1 november is de start van een bijzondere foto-expositie bij A quadraat. Foto: PR Foto:

Bijzondere expositie bij A-quadraat

Vorden - Zondag 1 november is de start van een bijzondere foto-expositie bij A-quadraat aan de Mosselseweg 12 te Vorden. Een van de exposanten is Bert Teunissen, geboren in Ruurlo. In 1966 is hij, in de Achterhoek, begonnen met het maken van foto's van bewoners in hun interieur. Bert is analoog fotograaf en is in binnen en buitenland grote bekendheid. Hij exposeert samen met Dennis A-Tjak, digitaal fotograaf.

Zaterdag 31 oktober a.s. om 15.00 uur komt portretfotograaf Dennis A-Tjak op bezoek bij galerie A quadraat. Inloop vanaf 14.30 uur. Hij leert u de fijne kneepjes bij het maken van een goed portret.

Expositie
Zondag 1 november starten we met een bijzondere foto-expositie met de fotografen Bert Teunissen en Dennis A-Tjak. De expositie duurt tot en met 13 december 2015. Bert Teunissen heeft jaren gewerkt aan zijn fotoproject 'Domestic Landscapes'.

Hiervoor heeft de kunstenaar, geboren in Ruurlo, in verschillende Europese landen gezocht naar interieurs van huizen. Hij probeert steeds de sfeer en het dagelijks leven te vangen.
Zijn travellogs vertellen eenzelfde interessant verhaal over de beelden die hij maakte in verschillende landen over de hele wereld. Londen, Amsterdam, Krefeld en Toronto zijn enkele plaatsen waar hij exposeerde. Ook zijn er diverse boeken over zijn fotografie verschenen.

Dennis A-Tjak
Met de foto's 'Flowers of the Netherlands' vestigde Dennis zijn naam als kunstenaar. Prachtige tulpen, in de knop, in volle bloei of op zijn retour. Zijn inspiratie haalt hij dan ook uit de natuur, en uit de schilderkunst.

Momenteel experimenteert hij 'beyond photography': met extreem vage foto's komen tot het streven naar de technisch perfecte foto. De fototechniek beheerst hij vanaf de 'camera obscura' tot de nieuwste digitale technieken.

Galeriehouders heten u graag welkom aan de Mosselseweg 12 te Vorden.