Sinterklaas zal om 13.15 uur aankomen met de trein op het station in Vorden. Foto: PR
Sinterklaas zal om 13.15 uur aankomen met de trein op het station in Vorden. Foto: PR Foto:

Sinterklaasintocht: kom jij ook?

Vorden - Zaterdag 14 november is het tijd voor de Sinterklaasintocht! Sinterklaas zal om 13.15 uur aankomen met de trein op het station in Vorden.         Het ontvangst op het perron zal gebeuren door de voorzitter van de Vordense Ondernemers Vereniging, Dhr. Bart Veen, en Dhr. J. Geubels onder muzikale begeleiding van muziekvereniging De Harmonie.

Sinterklaas zal tijdens de intocht alle tijd nemen om alle kinderen een handje te geven en tekeningen in ontvangst te nemen. Ondertussen zullen de pieten weer allerlei gekke capriolen uithalen en natuurlijke lekkere pepernoten uitdelen.
Tegen 14.00 uur stapt Sinterklaas in zijn koets en zal, onder begeleiding van muziek van de Harmonie, door het dorp rijden richting Kulturhus het Dorpscentrum.

Sinterklaas ontvangt altijd graag mooie tekeningen

Samen met een afgevaardigde van de gemeente en Dhr. Bart Veen zal er (bij droog weer) buiten aan de voorzijde van het Kulturhus worden gewacht op de komst van Sinterklaas met zijn pieten.

Om ongeveer 14.45 uur gaat het programma in het Kulturhus beginnen. Samen met Liesbeth Groot Jebbink en met medewerking van de pepernotenband is er een muzikaal programma georganiseerd voor alle kinderen t/m 10 jaar. Dit programma duurt tot ongeveer 15.30 uur. Daarna kan ieder kind nog rekenen op een verrassing van Sinterklaas!

Deze intocht is mogelijk gemaakt door: de Vordense Ondernemers Vereniging.