Ze kunnen gelukkig weer lachen... Foto: Gert-Jan Stolte
Ze kunnen gelukkig weer lachen... Foto: Gert-Jan Stolte Foto: Gert-Jan Stolte

Halloweentocht Vorden
geslaagd

De grimeurs hadden duidelijk hun best gedaan met de schmink

Vorden - In het teken van Halloween organiseerden een aantal vrijwilligers Vordens 'Fright Night' op landgoed Enzerinck. Deze avond werd een succes!

De opkomst was boven verwachting. Jong en oud had zin in een avondje griezelen. En daarin zijn ze zeker niet teleurgesteld. De deelnemers hebben genoten van een zeer spannende avond, die ze soms zelfs wel heel erg eng vonden. De grimeurs Gaby Nederdael en Miranda Post hadden bij het schminken duidelijk goed hen best gedaan. Het begon met een hapje en een drankje waarna een waargebeurd verhaal werd verteld.

In groepjes wandelden ze vervolgens het donkere bos in. Bij het zien van de griezels werd er hard gegild. Een aantal deelnemers aan de spannende tocht zetten het zelfs op een lopen, zó erg waren ze geschrokken van alle enge, in het bos verstopte figuranten. Aan het eind van de tocht kwamen de groepjes lacherig van de angst met knikkende knieën en angstzweet op het voorhoofd weer uit het bos.

De meesten blij en teleurgesteld tegelijk dat de wandeling erop zat. Ze vonden het reuze leuk en gezellig, maar vooral eng! Om ze gerust te stellen was er nog een hapje en een drankje om bij te komen en de mogelijkheid om met de figuranten op de gevoelige plaat te worden vastgelegd door fotograaf Gert-Jan Stolte.

De vrijwilligers hopen het volgend jaar nog groter, enger en spannender aan te kunnen pakken!