Verdwaald. Foto: Rob Immink
Verdwaald. Foto: Rob Immink Foto:

Verdwaald gaat door bij café Uenk

Vorden - Al jaren is het gebruikelijk dat Verdwaald in het najaar een optreden verzorgd bij café Uenk aan de Nieuwstad in Vorden. Ook de nieuwe uitbaters van café Uenk, Frank en Leni Krijgsman, willen deze traditie graag voortzetten en zien evenals voorgaande jaren graag weer een volle bak. Op zaterdagavond 21 november is het weer zover. Verdwaald zal dan weer een optreden verzorgen aan de Nieuwstad 13 in Vorden.

De vaste bezoekers van Verdwaald zullen niet anders verwachten dan dat er weer feestelijk uitgepakt zal worden met veel rock uit de jaren 60, 70, 80 en 90 met o.a. Neil Young, Status Quo en Golden Earring. Daar moet je bij zijn op zaterdag 21 november! Zoals gebruikelijk is er weer gezocht naar lekkere nummers met een hoog "oh ja" gehalte.

Huidige formatie
De huidige formatie van Verdwaald bestaat nog altijd uit Bert Siebelink (sologitaar en zang), Henk Hulsegge (drum), Frank Nijenhuis (basgitaar) en Frank Leferink (slaggitaar en zang). De entree is helemaal gratis, maar kom op tijd want vol = vol.

Meer informatie is te vinden op de website van Verdwaald.


www.verdwaald.tk