De Bankdirecteuren. Foto: PR
De Bankdirecteuren. Foto: PR Foto:

Nieuwjaarsreceptie met De Bankdirecteuren bij
De Herberg Vorden

Vorden - Op 1 januari 2016 vanaf 20.30 uur organiseren Hannie en Volkert samen met de Bankdirecteuren een Nieuwjaarsreceptie. Een traditie die ooit ingezet is door Kas Bendjen, krijgt nu een waardig vervolg.

De opzet zal anders zijn, maar de sfeer hetzelfde. De kans is groot dat het in het café teveel dringen geblazen wordt, waarop Hannie zei: "Dan verbouw ik de zaal wel tot een grote huuskamer of Ierse pub". Dat leek de Bankdirecteuren een heel fijn plan. Hannie en Volkert zorgen ervoor dat de zaal van de Herberg één grote huiskamer wordt compleet met oude bankstellen, varkensblazen-schemerlampen en hertegeweien. Een hap van een oliebol, een teug champagne, een schaal met worst en kaas, een glas bier en de rest van de zaal liefdevol knuffelen omdat we het oude jaar weer succesvol hebben verruild voor een nieuwe versie. De Bankdirecteuren doen ondertussen wat ze al een aantal jaren doen volgens beproefd recept: lekkere muziek spelen, van CCR tot Springsteen en van Toto tot Maywood en van Hotel California tot Happy. Zittend en spelend op hun immer trouwe bondgenoot die overal mee naar toe gezeuld wordt: SOFA. Deze rooie hoekbank is de basis van de huiskamersfeer waar de Bankdirecteuren elk optreden in spelen. Hard genoeg om mee te zingen, zacht genoeg om effen bi'j te proaten. Wil je een nummer mee zingen op de bank of heb je een verzoekje? De Bankdirecteuren proberen alles mogelijk te maken. Ook zullen op deze eerste avond van het nieuwe jaar nog een aantal muzikale bankvrienden op de SOFA plaatsnemen voor een mooi gastoptreden.

Hannie, Volkert en de Bankdirecteuren nodigen iedereen uit om tegen een geringe entree (€ 7,50) op 1 januari alvast de beste avond van 2016 mee te komen maken. Er zijn 225 kaarten beschikbaar en de voorverkoop begint op zondag 15 november. Vol is vol. De zaal is open vanaf 20.30 uur.


www.facebook.com/Bankdirecteuren