Willemien Klein Geltink (m) en Harry Jansen (r) ontvangen cheque uit handen van Dhr. Reinders van Univé (l).  Foto: PR
Willemien Klein Geltink (m) en Harry Jansen (r) ontvangen cheque uit handen van Dhr. Reinders van Univé (l). Foto: PR Foto:

Stichting Muziekkoepel Vorden
ontvangt cheque van 2.500 euro

Vorden - Op 5 november was weer een heugelijke dag voor de prille Stichting Muziekkoepel Vorden. In het vernieuwde stadion van Heracles werden de prijswinnaars van het Univé Oost Fonds bekend gemaakt. De voorzitter van Heracles Almelo (Jan Smit) heette iedereen hartelijk welkom en vertelde in het kort iets over de voetbalclub en haar binding met de verzekeraar.

Daarna werd het programma voortgezet door de heer Reinders van Univé en werden door hem de winnaars bekend gemaakt. Uit de 205 aanmeldingen waren maar liefst dertien winnaars gekozen. Op het grote scherm verschenen plotseling enkele foto's van de Muziekkoepel in Vorden. Vordens jongste stichting SMV kreeg uit handen van de heer Reinders een cheque ter waarde van €2.500,00 aangeboden om hun doel te bereiken. Secretaris van de Stichting Muziekkoepel Vorden Willemien Klein Geltink en voorzitter Harry Jansen namen de cheque in ontvangst. Harry Jansen dankte de ledenraad van Univé en vertelde de ruim 500 aanwezigen in het kort iets over het ontstaan van de stichting en het doel wat hen zo dreef.

Doe mee aan Uitbuikloop op 3e Kerstdag

De Stichting Muziekkoepel Vorden timmert doorlopend aan de weg. Afgelopen zaterdag werd er vierhonderd euro op haar rekening bijgeschreven door Garagebedrijf Groot Jebbink.

Uitbuikloop
De stichting is inmiddels druk met de organisatie van Vordens eerste Uitbuikloop. Op 27 december (derde Kerstdag), kan men vanaf de muziekkoepel kiezen uit drie wandelingen van 5, 8 en 12 kilometer. U koopt de route voor slechts 25 cent per volle kilometer. Uiteraard staat de, inmiddels bekende, mini-koepel ook weer gereed om de vrije giften te ontvangen.

Wilt u liever in uw onderbewustzijn wandelen, maak dan de bijdrage per afgelegde (droom)kilometer over op NL78 RABO 0305 9488 73. Uiteraard kunt u de 27e december ook zonder te wandelen de koepel bezoeken. Wij proberen een gezellig sfeertje te maken.