DJ Mike van Doorn gaat er samen met Dennis Verheugd een feest van maken. Foto: PR
DJ Mike van Doorn gaat er samen met Dennis Verheugd een feest van maken. Foto: PR Foto:

Tweede editie Nieuwjaarsbal in Vorden

Vorden - Op zaterdag 2 januari vindt de 2e editie plaats van het Nieuwjaarsbal in Vorden. "Na het doorslaande succes van vorig jaar kon een tweede editie niet uitblijven," aldus organisator Michel Besselink. "Iedereen was zo enthousiast vorig jaar dat er wel een vervolg moest komen. Net als vorig jaar gaan we muzikaal weer eens lekker terug in de tijd met muziek uit de 70's 80's en 90's. We pakken nog meer uit, het is ons gelukt Dennis Verheugd van Radio 10 te strikken als gast DJ," vertelt Michel Besselink enthousiast.

Dennis' radiocarrière begon in 1984 bij het Alkmaarse piratenstation Radio Miranda. Van hieruit werd zijn talent opgemerkt door Radio 3, waar hij in 1995 een maand Frits Spits heeft mogen vervangen. Alvorens bij Radio 10 aan de slag te gaan, heeft hij ook bij de stations Radio Veronica FM, Radio 538 en Radio 10 Gold gewerkt. Verder richt hij zich tegenwoordig op het draaien en mixen met videoclips. "Dennis Verheugd en ik gaan er een knalfeest van maken. We draaien lekkere muziek, vertonen videoclips op plasmaschermen en zorgen voor lekkere hapjes en een welkomstdrankje. Kom met vrienden, familie of de buurt en maak er samen met ons een spetterende avond van. Iedereen boven de 25 is van harte welkom om dit spektakel in het Dorpscentrum mee te maken," aldus Michel Besselink, alias DJ Mike van Doorn.

Vrijkaarten
De organisatie geeft 10 vrijkaarten weg op Facebook. Het enige wat je hoeft te doen is hun Facebookpagina te liken. Dus wil jij kans maken op één van de 10 vrijkaarten, ga dan naar onderstaande Facebook en like!

Voorverkoop
De voorverkoop start op dinsdag 17 november bij Fashion Corner Vorden & in Het Dorpscentrum . Wees er snel bij, vol=vol. Zaal open vanaf 20:30 uur.


www.facebook.com/nieuwjaarsbalvorden.nl