LBC is een groep trombonisten bestaand uit studiegenoten aan de conservatoria van ArtEZ. Foto: PR
LBC is een groep trombonisten bestaand uit studiegenoten aan de conservatoria van ArtEZ. Foto: PR Foto:

Harmonie Vorden meets 'Low Brass Connection'

Vorden - Onder de noemer 'Harmonie Vorden meets Low Brass Connection' organiseert de muziekvereniging op zaterdagavond 28 november het najaarsconcert in de Dorpskerk in Vorden. Tijdens dit concert zijn er optredens door het Harmonieorkest en een gastoptreden door het trombone-ensemble Low Brass connection.

Low Brass Connection is een groep professionele trombonisten bestaand uit studiegenoten aan de conservatoria van ArtEZ. Sinds 2012 spelen zij onder de naam Low Brass Connection. Het is niet helemaal toevallig dat het najaarsconcert met dit ensemble word georganiseerd. Berjan Morsink is de dirigent van Harmonie Vorden en maakt ook onderdeel uit van Low Brass Connection. Met deze vorm van concerten wil Harmonie Vorden jonge musici een platform bieden om zich te kunnen presenteren aan een breed publiek zodat ze niet alleen hun muzikale kwaliteiten kunnen tonen maar ook bekendheid krijgen in de regio.
Voor zaterdagavond 28 november is een gevarieerd programma samengesteld. Zowel de lichtklassieke als populaire muziek komen aan bod. Toegangskaarten voorverkoop 5 euro, verkrijgbaar bij de Bruna aan de Raadhuisstraat of per email te reserveren. Aan de kassa zijn de kaarten 7 euro.


info@harmonievorden.nl