Wilbert en Yvonne Grotenhuys doen graag iets extra's voor de klanten. Foto: PR
Wilbert en Yvonne Grotenhuys doen graag iets extra's voor de klanten. Foto: PR Foto:

Kans op cadeaukaarten bij AH Grotenhuys

Vorden - Bij AH Grotenhuys in Vorden loopt vanaf deze week (30 november) tot en met 3 januari een actie waarbij klanten, bij besteding van 25 euro aan boodschappen, een kans maken op cheques ter waarde van 100 euro.

Klanten kunnen hun kassabon na besteding van tenminste 25 euro, voorzien van naam adres en telefoonnummer, deponeren in een speciale ton in de Vordense Albert Heijn. Supermarkt-eigenaar Wilbert Grotenhuys vindt het leuk om tijdens de feestmaand iets extra's te doen. "December is natuurlijk de feestmaand en we willen graag mensen extra blij maken, met een AH-cadeaukaart ter waarde van honderd euro." Iedere week kunnen tien mensen zo'n cadeaukaart winnen als ze hun kassabon in de ton stoppen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. "We trekken dus tien winnaars per week en dat vijf weken lang."

Afgelopen maand hield de AH Grotenhuys tot tweemaal toe een geslaagde actie met non food-producten. Dat gebeurde in de voormalig Mitra-slijterij, die aan de Dorpsstraat-zijde was gevestigd. Grotenhuys heeft aangegeven het karakteristieke pand bij de supermarkt een nieuwe functie te willen geven, na het vertrek van het makelaarskantoor. Over de precieze invulling moet nog een besluit worden genomen, maar duidelijk is geworden dat de supermarkt-eigenaar het graag in eigen beheer wil houden. Grotenhuys: "Te denken valt aan bijvoorbeeld een seizoenswinkel, met mooie producten die bij het betreffende jaargetijde passen. Maar we zorgen er in ieder geval voor dat het levendig blijft, want het pand is toch een beetje de smoel van onze winkel, vanaf de Dorpsstraat."