Dick Vlogman, Marre Heersink, Sander Pardijs, Anita Damen en Ferdy klein Brinke. Magdaleen Haverkamp ontbreekt op de foto.
Dick Vlogman, Marre Heersink, Sander Pardijs, Anita Damen en Ferdy klein Brinke. Magdaleen Haverkamp ontbreekt op de foto. Foto:

Zes Vordense ondernemers starten met Piggy spaarsysteem

Vorden – Geen volle portemonnee meer door de eindeloze hoeveelheid spaarkaarten, maar één spaarsysteem waar alle winkels zich bij kunnen aansluiten: het Piggy spaarsysteem. Keurslagerij Vlogman, Chocolaterie Magdalena, Slijterij & Wijnhandel Sander Pardijs, Bloemenspeciaalzaak Davorta, Dutch PC Electronics en Kapsalon Da Vinci for Hair hebben de stap genomen en zijn al over naar het Piggy spaarsysteem. "Het zou mooi zijn als meer Vordense winkeliers hieraan mee gaan doen", aldus de deelnemende ondernemers.

Piggy is een moderne variant van de bekende spaarkaart. Klanten ontvangen een pas of kunnen de app downloaden, waar de spaarpunten op worden gezet. Dus geen overvolle portemonnee meer met pasjes, want de pas of app is te gebruiken bij alle winkeliers die gebruik maken van het Piggy systeem.

Beloningen
De gespaarde punten kunnen bij de betreffende winkeliers ingeruild worden voor beloningen, maar wel specifiek per winkel. Dus de gespaarde punten van een betreffende winkel, kunnen ook alleen dáár ingeruild worden voor een beloning. Welke beloningen dat zijn? Dit is geheel aan de ondernemer om te bepalen. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen voor kleinere en grotere beloningen, waardoor je als klant kunt door sparen voor de beloning die je leuk vindt.
De Piggy app
De te downloaden app heeft naast de spaarpas nog eens extra voordelen. Zo hebben klanten via de app altijd alle informatie bij de hand van hun favoriete winkelier. De app laat de sociale media van de winkel zien, de openingstijden en men kan zelfs de winkel direct vanuit de app bellen. Anderzijds is de app voor de ondernemer een digitaal uithangbord, want via het Prikbord in de app kun je als winkelier gemakkelijk informatie delen, aanbiedingen laten zien of nieuwe producten promoten.

Hoe meer zielen…
Piggy is effectiever wanneer meerdere winkels in de buurt meedoen. Klanten zullen sneller geneigd zijn mee te sparen, men kan meer nieuwe klanten bereiken én voor iedere aangedragen winkel ontvangt de betreffende ondernemer één maand gratis gebruik van het Piggy spaarsysteem. Als winkelier ook deelnemen aan het Piggysysteem? Vraag een gratis demo aan of meld je direct aan via de website.

Spaar mee
Wilt u als klant ook graag sparen voor leuke beloningen bij uw favoriete winkeliers? Download de gratis Piggy app of vraag de deelnemende Vordense winkeliers om een spaarpas, de mogelijkheden en beloningen!


www.piggy.nl