Autobedrijf Robert Nijenhuis aan de Dienstenweg in Vorden. Foto: PR
Autobedrijf Robert Nijenhuis aan de Dienstenweg in Vorden. Foto: PR Foto:

AutoFirst Nijenhuis zet uw auto op de 1e plaats

Allround werkplaats- concept voor autobedrijven

den - Autobedrijf Robert Nijenhuis aan de Dienstenweg in Vorden is al jaren een bekend adres voor occasions, onderhoud, APK en verkoop van zomer- en winterbanden. Per 1 januari 2016 is Autobedrijf Robert Nijenhuis aangesloten bij het AutoFirst concept dat bekend staat om haar mobiliteitsgarantie en de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden aan onderhoud en verkoop van auto's.

AutoFirst is een allround werkplaatsconcept voor merk-gebonden en merkonafhankelijke autobedrijven. AutoFirst Nijenhuis is gespecialiseerd in; APK keuringen, aircoservice, reparatie, de voorgeschreven onderhoudsbeurten, uitlijnen en ook het monteren van uw zomer-, vier seizoenen- en winterbanden. Kortom; voor alle werkzaamheden aan uw auto is AutoFirst Nijenhuis een geschikte partij met de juiste kennis en middelen.

Bent u als klant op zoek naar een geschikte occasion? AutoFirst Nijenhuis helpt u graag verder. Plaats bij ons een zoekopdracht en wij vinden voor u een occasion op maat.

De kracht van AutoFirst Nijenhuis zit in de brede kennis van het huidige wagenpark. Door continue bijscholing en anticiperen op de veranderingen in de markt, blijft de kennis van de monteurs op een hoog niveau. Op deze manier kunnen de meest voorkomende reparaties en diagnoses voor u worden opgelost. Dit wordt ook bevestigd door het onderzoek van BOVAG in 2015 onder werkplaatsconcepten. Hier haalt het AutoFirst concept een score van 8,1 en laat hiermee zien dat het een groeiend en innoverend samenwerkingsverband is.

AutoFirst speelt in op wensen en behoeften

De kwaliteit van de AutoFirst bedrijven wordt scherp in de gaten gehouden, zodat de klant verzekerd is dat zijn auto bij elke AutoFirst garage in de beste handen is. In samenwerking met VHD is een eigen mobiliteitsgarantie ontwikkeld. Een uitgebreide pechhulp welke ook nog eens veel voordeliger is dan andere pechhulp-aanbieders. Op deze manier is de klant er van verzekerd dat het onderhoud aan de auto van goede kwaliteit is. Mocht de auto, ondanks de uitgevoerde onderhoudsbeurten, toch stil komen te staan, dan kunt u met de AutoFirst mobiliteitsgarantie binnen no-time weer verder rijden.

Samen met 77 andere deelnemers vormt AutoFirst Nijenhuis het AutoFirst concept. Deze bedrijven maken op regionaal gebied intensief reclame met de lokale grossier. Deze speelt sterk in op de wensen en behoeftes van de klanten in de lokale markt en loopt voorop op het gebied van online promotie.

Alle AutoFirst deelnemers beschikken over een moderne website met bandenwebshop en actiemodules. Daarnaast is er een koppeling met alle occasion zoekmachines. Het opvragen van offertes en het aanvragen van de APK keurdatum zijn onderdelen van de AutoFirst website.

Voor een autobedrijf biedt het AutoFirst concept vele voordelen zoals: profiteren van kosteloze marketing op maat, de schaalvoordelen, ondersteuning op technisch-, administratief- en ICT gebied en de complete mobiliteitsgarantie die aangeboden kan worden aan klanten.

Wij verwelkomen u graag aan de Dienstenweg 23 in Vorden waar de koffie voor u klaar staat en wij u vrijblijvend informeren over diverse zaken.