Sponsoringfoto Doorga. Foto: PR
Sponsoringfoto Doorga. Foto: PR Foto:

Sponsoren voor Flash Vorden

Vorden - Vorige week berichtte Flash Vorden al over de aanschaf van nieuwe wedstrijdkleding voor alle teams van de badmintonvereniging. Alle teams zijn nu weer herkenbaar en zullen naast het goede spel met de flitsende kleding indruk op de tegenstanders maken. Naast de wedstrijdjacks, gesponsord door de Welkoop, hebben de seniorenteams polo's aangeboden gekregen van Doorga matrijzen en speciale gereedschappen uit Zutphen. Op de foto wordt de heer Soeredj Doorga daarvoor bedankt.

Het Vordense bedrijf Mulder Tegelwerken sponsort de polo's van de jeugdteams. Ook hier weer een mooi fotomoment waarbij de heer Edwin Mulder in het zonnetje wordt gezet. En ook de jeugdteams kregen net als de seniorenteams wedstrijdjacks. Deze zijn gesponsord door mevrouw Annemarie Wesker van de (web)winkel Powerjewels. Het bedrijf handelt in magneetsieraden en dat wordt via een mooi logo op de jacks aangegeven. Ook Annemarie kreeg uiteraard een mooie bos bloemen en ging met een groot deel van de jeugdleden van Flash op de foto.


Flessenactie voetbalvereniging Vorden op zaterdag 2 januari 2016

Vorden - Al meer dan 25 jaar organiseert de jeugdafdeling van de voetbalvereniging Vorden de jaarlijkse flessenactie op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Ook dit seizoen zal het weer plaats vinden en dit keer op zaterdag 2 januari 2016. Van 10.00 tot 12.00 uur 's morgens komen de spelers van de 26 teams van de jeugdafdeling van v.v. Vorden bij u langs de deur om statiegeldflessen en statiegeldloze witte, bruine en groene flessen op te halen.

Dit jaar zullen er ook twee teams naar Wichmond gaan om daar in de bebouwde kom lege flessen op te halen, dit in het kader van de samenwerking tussen de beide jeugdafdelingen van Socïi en v.v. Vorden. Vanaf volgende week maandag, 28 december, is het tevens mogelijk om de clubkas van de voetbalvereniging Vorden te spekken door bij Albert Heijn Grotenhuys Vorden na het inleveren van de statiegeldflessen bij het betreffende apparaat op de 'Gele Button' te drukken. Hierdoor wordt het bedrag dat u normaal gesproken aan statiegeldflessen zou ontvangen overgemaakt aan de v.v. Vorden. Wij vragen u hierbij dan ook om in de komende (feest)dagen uw legen flessen zoveel mogelijk te bewaren, zodat de v.v. Vorden deze op 2 januari bij u op kan halen. Mocht u de flessen toch alvast inleveren bij Albert Heijn dan willen wij u hierbij vragen om deze keer de gele knop in te drukken, waarmee u via deze bijdrage de v.v. Vorden financieel ondersteunt.


Uitbuikloop derde kerstdag

Vorden - De Stichting Muziekkoepel Vorden timmert doorlopend aan de weg. De stichting is inmiddels druk met de organisatie van Vordens eerste Uitbuikloop. Op 27 december (derde Kerstdag), kan men vanaf de muziekkoepel kiezen uit drie wandelingen van 5, 8 en 12 kilometer. U koopt de route voor slechts 25 cent per volle kilometer. Uiteraard staat de, inmiddels bekende, mini-koepel ook weer gereed om de vrije giften te ontvangen. Wilt u liever in uw onderbewustzijn wandelen, maak dan de bijdrage over op NL78 RABO 0305 9488 73. Uiteraard kunt u de 27e december ook zonder te wandelen de koepel bezoeken. De Stichting Muziekkoepel probeert een gezellig sfeertje te maken.

Sponsorfoto Mulder Tegelwerken. Foto: PR
Sponsorfoto Powerjewels. Foto: PR