ALV Dorpsraad Hummelo

Hummelo - Op maandagavond 16 maart vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats van de Dorpsraad Hummelo. De vergadering betgint om 20.00 uur in Café FF naar Steef

Naast de vaste thema's zoals jaarverslag exploitatierekening en begroting wil het bestuur ook een voorstel doen in het kader van Kleinschalige activiteiten.De Dorpsraad ontvangt jaarlijks een bijdrage van de gemeente Bronckhorst om te besteden aan kleinschalige activiteiten in Hummelo. De leden worden verzocht om met ideeën te komen om deze bijdrage een goede bestemming te geven! Stuur je idee uiterlijk 13 maart 2015 naar dorpsraadhummelo@gmail.com. Na de pauze om 21.00 uur zijn inwoners uit Hummelo welkom voor de volgende onderwerpen:

Definitief Ontwerp De Huiskamer
Speciaal aandacht zal hierbij gaan naar de presentatie van het Definitief Ontwerp van de herinrichtging van Hummelo, genaamd De Huiskamer van Hummelo en de daarop volgende planning. Deze presentatie zal verricht worden door de gemeente Bronckhorst en het ontwerpbureau Anacon.

Breedband in het buitengebied
Tijdens de ALV zult u tevens worden geïnformeerd over de voortgang van het breedband in het buitengebied. Deze toelichting zal gegeven worden door een lid van de werkgroep glasvezel.


www.dorpsraad-hummelo.nl