Kinderen op een speeltoestel.
Kinderen op een speeltoestel.

Geïnteresseerde (toekomstige) ouders op bezoek bij gastouders

Open-Gastouder-Route Avonturijn

Regio - Het gastouderbureau en gastouders van Avonturijn organiseren op zaterdag 30 mei van 14.00 tot 17.00 uur een 'open gastouder route'. Geïnteresseerde (toekomstige) ouders kunnen op bezoek gaan bij gastouders van Avonturijn om zo een indruk te krijgen van gastouderopvang. Gastouderopvang is professionele kinderopvang bij een gastouder in huis.

Toekomstige ouders kiezen niet altijd voor een gastouder, omdat ze de mogelijkheid niet kennen of zich er geen voorstelling van kunnen maken. Deze mogelijkheid wil het gastouderbureau in samenwerking met een aantal gastouders hen bieden. Zo kunnen ouders vrijblijvend en op een ongedwongen manier kennismaken met de kwaliteit en de voordelen van gastouderopvang.
Alle gastouders van Avonturijn zijn gediplomeerd en officieel geregistreerd. Dit houdt in dat zij deskundig zijn in het verzorgen, begeleiden en opvoeden van kinderen.

Vrijblijvend kennismaken met gastouderopvang

Ouders komen in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De gastouders van Avonturijn hebben Kinder EHBO gevolgd, zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) net als al hun huisgenoten boven de 18 jaar en hun huis voldoet aan de verplichte hygiëne- en veiligheidseisen, de GGD controleert hier ook op. De gastouders die aangesloten zijn bij Avonturijn hebben regelmatig contact met de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau, zodat er persoonlijk en op maat, snel bemiddeld kan worden. De medewerkers hebben een pedagogische achtergrond en kunnen gastouders en vraagouders ondersteunen bij opvoedkundige vragen.
Avonturijn heeft per direct een aantal leuke opvangplaatsen bij de gastouder vrij voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
Geïnteresseerde ouders kunnen op 30 mei tussen 14.00 en 17.00 uur vrijblijvend meerdere gastouders bezoeken. Geïnteresseerde ouders kunnen contact opnemen met het gastouderbureau voor adressen en meer informatie.


gob@avonturijn.nl
0573-760223
www.avonturijn.nl