Undercover in theaterprogramma 'de Brink'
Undercover in theaterprogramma 'de Brink' Foto:

Rolling Stones coverband 'Undercover'
in 'de Brink'

Zelhem - In het kader van het theaterprogramma van 'de Brink' speelt 'Undercover', een van de beste Rolling Stones coverbands uit Nederland, zaterdagavond 23 mei vanaf 20.00 uur in theater 'de Brink' in Zelhem. Undercover weet de energieke rauwe sfeer van de 'echte' Rolling Stones concerten waanzinnig dicht te benaderen. De entree voor hun eerste optreden in Zelhem bedraagt € 10,--. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht aan de balie van de Brink of telefonisch gereserveerd worden via 06-10644761. Op de avond zelf zijn kaarten vanaf 19.30 uur aan de zaal verkrijgbaar.

Undercover is een echte live-band. Rauw en puur als de Stones zelf. Zonder een kopie te willen zijn van de Rolling Stones heeft Undercover een zanger met een net zo energieke performance als Mick Jagger en worden de legendarische riffs van Keith Richards in authentieke stemming gespeeld. Undercover klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar. De ultieme Stones-sfeer ontstaat door het publiek te betrekken bij de show. De rauwe en pure sound van de band staat borg voor een avondje pure beleving.

Naast de grote hits als 'Satisfaction', 'Angie', 'Sympathy for the devil', 'Paint it black' en andere bekende titels speelt Undercover ook minder bekende nummers als 'Time Waits for no one' en 'Can't you hear me knocking'. De setlist verschilt per show en wordt samengesteld uit de zeer grote collectie oude en nieuwe songs van het omvangrijke Rolling Stones repertoire.

De riffs van Keith in de authentieke stemming

Undercover heeft de muziek van de Rolling Stones goed onderzocht en begrepen en brengt die muziek met net zoveel passie en lol als de Stones nog steeds zelf doen. Undercover heeft zich in de afgelopen jaren bewezen en wordt daardoor uitgenodigd op alle grote landelijke Stonesfan-clubdagen in Nederland en België en mag zich thans verheugen op de warme belangstelling en support van vele Nederlandse en Belgische Stonesfans.


www.rsundercover.eu