Het meisjes A1 team van Zelos werd terecht kampioen.
Het meisjes A1 team van Zelos werd terecht kampioen. Foto:

Kampioenen bij Zelos

Zelhem - Zaterdag 2 mei kon voor twee teams van voetbalvereniging Zelos de kampioensvlag worden gehesen. Zowel Zelos C1G als Zelos meisjes A1 wisten met een overwinning de afstand met de nummer twee van de competitie zo groot te maken, dat ze niet meer achterhaald konden worden.

Zelos C1G moest tegen de directe concurrent voor de titel, de nummer 2 Concordia Wehl C1. In een heel spannende wedstrijd werd het 1-0 voor Zelos. Daarmee werd de voorsprong vijf punten op het team dat uitgespeeld is, terwijl het Zelos team nog twee wedstrijden moet spelen. Een terechte kampioen dus.
Zaterdag 16 mei speelt het team vanaf 10.45 uur op de Pluimerskamp nog een belangrijke bekerwedstrijd tegen A.V.C. Heracles.

Zelos meisjes A1 speelde de kampioenswedstrijd tegen DZC'68 MA1D. Het werd een spannende wedstrijd die eindigde in een 2-1 overwinning voor Zelos. Met 6 punten voorsprong op de nummer 2, die nog één wedstrijd moet spelen, mag Zelos meisjes A1 zich kampioen noemen. Natuurlijk werd dat kampioenschap groots gevierd.

Het kampioensteam Zelos C1G.