Spannende finale
bowlingtoernooi Drempt

Drempt - In het Dorpshuis te Drempt is op 1 mei de finale van het bowlingtoernooi gespeeld, met als winnaar VIG, met een score van 718 punten.

De Activiteitencommissie van het dorpshuis organiseert twee keer per jaar een bowlingtoernooi in het Dorpshuis, te weten in het voorjaar en najaar. In maart is de strijd om de winnaarstitel gestart met 25 teams, om vervolgens op 1 mei de finale te spelen met de beste 8 teams.
Aan het einde van de avond kwam team VIG als winnaar uit de bus met een puntenaantal van 718. Op de tweede plaats eindigden de Gootgleiers met 632 punten, gevolgd door BNO2 met een score van 568.

De teams kunnen door iedereen samengesteld worden, bijvoorbeeld met een straat, vereniging of vanuit een vriendengroep.
Op deze manier wordt het iedere keer weer een gezellige en sportieve aangelegenheid.

In het najaar, eind september/begin oktober, wordt er weer gestart met een nieuwe ronde om te strijden voor de winnaarstitel.

Dit najaar start een nieuwe ronde voor de titel

Wil je mee doen aan het volgende bowlingtoernooi en/of op de hoogte worden gehouden van allerlei andere activiteiten? Like dan onze pagina op Facebook of hou de weekbladen in de gaten. De website wordt nog vernieuwd en ook daar zijn dan al de activiteiten te vinden.