Afbeelding
Foto:

"Met bewondering voor dit initiatief doen wij mee"

Lokale ondernemers
sponsoren Alpe d'Huzes

Drempt - Op woensdag 27 mei organiseert Dremptenaar Kees Boumeester een benefietavond voor Alpe d'HuZes. Met boer Jos als gastheer en Hans Keuper in de rol van veilingmeester belooft het een bijzondere avond te worden die mede mogelijk wordt gemaakt door diverse lokale ondernemers.

Kees Boumeester (50) uit Achter-Drempt is al jaren een fanatiek wielrenner en besloot daarom dit jaar zijn favoriete sport te combineren met het goede doel en geld op te halen voor het KWF.
Op woensdagavond 27 mei organiseert hij daarom een benefietavond in restaurant & partyboerderij De IJsselhoeve in Doesburg om in de aanloop naar zijn beklimming geld op te halen voor onderzoek naar kanker. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door diverse lokale ondernemers. Inmiddels hebben al ruim dertig lokale bedrijven uit Drempt, Hummelo, Keppel, Toldijk, Steenderen en Doesburg hun medewerking toegezegd. Zo sponsort Aviko uit Steenderen de aardappels voor het buffet dat de aanwezige gasten die avond kunnen nuttigen en neemt IJsboerderij De Steenoven uit Hummelo het dessert voor haar rekening.

Bemestingskalk en gehakselde stro
Jos Sloot, bekend van Boer Zoekt Vrouw, is de gastheer van deze bijzondere avond waarop de aanwezige gasten naast onbeperkt eten en drinken ook live muziek en een veiling kunnen verwachten. De Achterhoekse zanger en liedjesschrijver Hans Keuper neemt de rol van veilingmeester op zich en veilt tal van producten zoals die van Comfortmix B.V. uit Toldijk.
Eigenaar Harald Wiltink vertelt over zijn sponsorbijdrage: "Wij verkopen voornamelijk kalkproducten en strooisels voor in de ligbedden van koeien, maar bieden ook bemestingskalk aan voor de tuin of op het land en gehakselde stro. Voor de benefietavond bieden wij vijf emmers van vijf kilo bemestingskalk aan, met één emmer kalk kun je zo'n 500 m2 tuin bemesten, en vijf emmers stro als strooisel voor bijvoorbeeld konijnen. Daarnaast sponsoren we nog een grote strobaal van 350 kilogram die we uiteraard thuis kunnen afleveren."
Toen organisator Boumeester Toldijker Wiltink benaderde om sponsor te worden, hoefde hij daar niet lang over na te denken. "Ik vind het van grote waarde voor onze samenleving dat mensen zoals Kees zo'n initiatief nemen. Voor zijn inzet voor dit goede doel hebben wij erg veel bewondering en daarom doen we vanzelfsprekend mee."

Aanmelden
Wiltink komt met zijn echtgenote naar de benefietavond en heeft bovendien zijn medewerkers op zijn kosten uitgenodigd om er samen een gezellige avond van te maken. Voor slechts 29, 50 euro per persoon kunnen belangstellenden zich aanmelden en daarvoor de hele avond onbeperkt eten en drinken en genieten van live muziek. Twintig euro van de entree gaat naar het KWF. Van de veiling gaat de volledige opbrengst naar het KWF.


www.steunad6-ijsselhoeve.nl


Herwers jaarlijkse
Occasion Spektakel

Hengelo Gld - Ook dit jaar organiseert autobedrijf Herwers weer het grootste occasion-spektakel van de regio. In het weekend na Hemelvaart zullen er op het grasveld voor de vestiging, aan de Kruisbergseweg 8 in Hengelo (Gld.), ruim 200 occasions worden gepresenteerd.

Op vrijdag 15 van 10.00-21.00 uur, zaterdag 16 van 10.00-17.00 uur en zondag 17 mei van 10.00-17.00 uur, is iedereen die op zoek is naar een gebruikte auto bij Herwers aan het juiste adres. Zij bieden namelijk ruim 200 occasions aan tegen zeer scherpe van/voor prijzen. De aanwezige occasions zijn een selectie van occasions in iedere prijsklasse.

Behalve dat er ruim 200 occasions aanwezig zijn is het Occasion Spektakel bij Herwers een feest voor jong en oud! Zo kunnen de jongste bezoekers genieten van popcorn en spelen op het springkussen. Ook staat er een patatkraam klaar om alle bezoekers te voorzien van een heerlijk patatje en is er een DJ die voor de gezellige muziek zorgt.

Bovendien maken bezoekers kans op het winnen van een reischeque. Tijdens het Occasion Spektakel staat er een auto vol ballonnen en moet het juiste aantal ballonnen worden geraden. Naast de reischeque heeft Herwers ook een leuke tweede en derde prijs beschikbaar gesteld. Kortom, het Herwers Occasion Spektal is een groot feest, dat u niet wilt missen.


www.herwers.nl