Nieuw werk van Liesbeth Pieterse: Dunky.
Nieuw werk van Liesbeth Pieterse: Dunky.

Kerstexposities De Witte Hemel

DREMPT - In het Atelier en Galerie Monument De Witte Hemel zijn deze winter twee interessante exposities te bezoeken.

Op 12 en 13 december toont De Schilderkring De Witte Hemel hun nieuwste werk met als thema: 'Switch to Diversities'.

Exposities met diversiteit aan kunstwerken

De Schilderkring is het kunstcollectief van De Witte Hemel. In hun werk staat de natuur centraal, in diverse stijlen en composities: impressionistische landschappen, fijngeschilderde dierenportretten en hyper(foto)realisme. De verscheidenheid van iedere kunstenaar is boeiend en volkomen op zijn plaats in het oude monument. Het weekend van 19 en 20 december is het nieuwste werk van Cees Roorda, Wildlife Art kunstschilder en Liesbeth Pieterse, illustrator, landschapsschilder en dierenportrettist, te zien. Roorda toont onder andere zijn serie 'Painted Black' en Liesbeth exposeert haar pentekeningenserie 'rondom het tuinpad mijner vaderen' en haar grafietportretten.
In het boerentheecafé is koffie met een likeurtje van eigen oogst en appelgebak te genieten. Het monumentale keuterboerderijtje als authentiek erfgoed is op zich ook heel interessant om te bezichtigen.
Beide exposities in De Witte Hemel, Wittehemelweg 23 in Drempt zijn te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur. Informatie staat op de website.


www.atelierdewittehemel.nl