Het belooft weer ouderwets te gaan 'knalle' in Halle. Foto: Achterhoekfoto.nl/Gerbert Vruggink
Het belooft weer ouderwets te gaan 'knalle' in Halle. Foto: Achterhoekfoto.nl/Gerbert Vruggink Foto: Meike Wesselink

Band Baby Blue treedt op

bij KNALBAL 2015

Halle - Zondag 20 december staat inmiddels de zeventiende editie van Knalbal op het programma. Dit steeds maar populair wordende feest vindt plaats in Halle en is het eerste gedeelte van het jaarlijkse tweeluik.

Onder het inmiddels legendarische motto ZKA (zoepen, knapp'n, angoan), barst de tent elk jaar uit zijn voegen met gezellige mensen uit Halle en verre omstreken.

Team Knalbal ziet elk jaar zijn bezoekersaantallen stijgen en na veel positieve reacties over editie 2014, zijn de verwachtingen voor dit jaar weer hoog. Veurzitter van de Knalbal-stichting – regionaal beter bekend als de nachtburgemeester van Halle: "We gaan dit jaar voor een nieuw bezoekersrecord. Elk jaar weten meer en meer mensen de feesttent te vinden, voor ons is het dan ook: iedereen is welkom, jong en oud. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd."

Dit jaar treedt de Brabantse band Baby Blue op bij het Knalbal. De zes jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Vanaf de eerste minuut wordt het publiek geboeid door het pakkende repertoire en staat de boel op z'n kop. Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot grote feesttenten, van supportshows voor de Dijk, BZB en De Golden Earring. De band zal komend seizoen te zien zijn op verschillende festivals zoals 7th Sunday, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Dicky Woodstock festival en nu dus op het legendarische feest der feesten: Knalbal.

Het belooft weer ouderwets te gaan 'knalle' in het altijd mooie Halle. Zeer waarschijnlijk zal er dan ook voor velen een Baby Blue Monday op volgen. Baby Blue is nu de meest recente toevoeging van een toch al illuster rijtje artiesten dat in de Knalbal Hall of Fame hangt. Team Knalbal is weer zeer in zijn nopjes, met het aantrekken van deze topartiesten. Uiteraard zijn er ook nog ander toppers uit de hoge hoed getoverd, Feest DJ Martin, die de verdere muzikale omlijsting gaat verzorgen. Verder zal er ook een special act verschijnen, zodat er voor iedereen vermaak is in de sfeervolle tent, die dit jaar ingericht is voor jong en oud."


Aanvang feest 14.30 uur
Locatie: tegenover Seegers
Entree: 10 Euro (Jeugd t/m 17: 5 Euro)