Het Zelhems Mannenkoor geeft weer eenaantal sfeervolle concerten. Foto: PR
Het Zelhems Mannenkoor geeft weer eenaantal sfeervolle concerten. Foto: PR Foto:

Zelhems Mannenkoor op weg naar Kerst

Zelhem - Het Christelijk Mannenkoor Zelhem organiseert op zondag 20 december weer de alom bekende Kerstsamenzang in de Lambertikerk. Aanvang 14.00 uur. Het Mannenkoor zal weer bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengen en ook is er weer de gelegenheid voor samenzang van bekende kerstliederen onder orgelbegeleiding van Marijke Koster. Tevens zullen ook enkele (klein)kinderen aan deze samenzang meewerken. Kinderen zijn dan ook van harte welkom. Het belooft weer een mooie zangmiddag te worden voor jong en oud.

Op dinsdag 22 december organiseert het mannenkoor een kerstconcert in de Grote Kerk in Halle. Aanvang 19.30 uur. Naast koorzang zal aan dit concert medewerking worden verleend door het koor Inspiration uit Halle o.l.v Marion de Jong en het koper kwintet Brameth Brass Band. Dit vijf leden tellende kwintet zal op deze avond met nog twee extra muzikanten te beluisteren zijn. Aan het eind van de avond zullen de muzikanten en het mannenkoor samen nog een tweetal liederen ten gehore brengen; Cantilene en Jesu bleibet meine Freude. Het mannenkoor zal beide keren onder leiding staan van dirigent Marc Buijs en de piano zal worden bespeeld door Yvonne Beeftink. De toegang is beide keren gratis. Wel zal er een collecte zijn om de onkosten te dekken.

Donderdagvond 17 december zal het Zelhems Mannenkoor zingen voor de bewoners van het Zorghotel in Zelhem. Het Mannenkoor zal op 24 december medewerking verlenen aan de kerstnachtdienst in de Remigiuskerk in Hengelo (G) Aanvang 22.00 uur.


www.mannenkoorzelhem.nl