Oliebollenactie en kerstconcert

De Eendracht

Hummelo - Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december zal muziekvereniging De Eendracht weer haar jaarlijkse oliebollenactie houden.

Op beide dagen zullen de muzikanten op pad gaan en de inwoners van de voormalige gemeente Hummelo en Keppel aan huis de gelegenheid bieden overheerlijke versgebakken oliebollen te kopen. Ook dit jaar is er weer volop aandacht voor de grootte en kwaliteit van de oliebol. De bakkers zijn ervan overtuigd dat u ervan zult genieten. Uiteraard komt de opbrengst volledig ten goede aan de vereniging.
Op maandagavond 21 december houdt de muziekvereniging een kerstconcert in de Nederlands Hervormde kerk te Hummelo. Naast De Eendracht zullen ook Hummelo's gemengd Koor en koor Feeling uit Drempt aanwezig zijn. Er is een mooi repertoire in elkaar gezet, waarin u door de instrumentale klanken en zang alvast meegevoerd wordt in de kerstsferen. Het belooft een mooie, sfeervolle en warme avond te worden.


Kerstfeest Wees een Zegen

Speciale kerstviering in Brinkhuus

Wittebrink - Op zondag 20 december vieren de leden van Wees een Zegen een kerstfeest.

U bent welkom om dit feest mee te komen vieren. Naast de leden van Wees een Zegen, werken verder aan deze avond mee: de heer H.J. Radstaak, voorzitter WEZ. Hij verzorgt de overdenking. De heer D. Mennen bespeelt het orgel en de heer L.J.C. den Hertog leest een kerstverhaal en leden van Wees een Zegen verzorgen de lezingen en declamaties. In de pauze zal er weer de traditionele chocolademelk worden geschonken.

Deze avond wordt gehouden in verenigingsgebouw 't Brinkhuus, Hummeloseweg 67 te Zelhem-Wittebrink. De aanvang is deze avond om 19.30 uur.