Wesley Wheelie. Foto: PR
Wesley Wheelie. Foto: PR

Prins Wesley vol gas!

HENGELO - In 2016 gaat C.V. De Peardeknuppels, met Prins Wesley de Eerste voorop, er weer vol gas tegenaan! Zoals een ieder de afgelopen weken heeft kunnen merken, zitten de mannen en vrouwen van de mooiste vereniging van Bronckhorst niet stil. Langzamerhand verschijnen er in Hengelo en omstreken de gele kleuren van de vereniging. Uiteraard zal dit de komende weken voortgezet worden en kleurt uiteindelijk heel Knollendarp op het hoogtepunt in februari weer geel!

Zoals het De Peardeknuppels gewoon is, houden zij wel van noviteiten en acties die niet onopgemerkt voorbij gaan. Dit jaar heeft men zelfs besloten om tijdens het carnavalsweekend het hoogste punt van Knollendarp op te zoeken! "Wij willen dit echt niemand onthouden, een ieder moet deze actie meemaken, en wat is er nou beter dan dit daarom te doen op grote hoogte…," aldus het nieuwste lid van de raad van elf Robert Massen.
Ook zullen de leden van de Raad van Elf binnenkort officieel kennis gaan maken met de kersverse burgemeester van Bronckhorst, Marianne Besselink. Nadat De Peardeknuppels met PrinsZes Rowan de Eerste vorig jaar hebben laten zien dat een vrouwelijke bestuurder een uitstekende keuze is, bewandelt Gemeente Bronckhorst op dit moment ook dit pad met een ambitieuze dame aan het roer.

Echter zal Marianne Besselink, na haar inwerkperiode als bestuurder, de macht over Knollendarp alweer (tijdelijk) uit handen moeten geven. Ze zal dit ongetwijfeld en met een gerust gevoel toevertrouwen aan Prins Wesley de Eerste.

Inmiddels is het programma voor het carnavalsweekend bekend gemaakt en is daarmee ook de passé partout verkoop alweer in volle gang. Doe er je voordeel mee en koop nu alvast je toegangsbewijs voor het nu al onvergetelijke eerste weekend van februari!