Keijenburgse dames liepen in het tenue van sponsor Coen Evers door de showroom. Foto: PR
Keijenburgse dames liepen in het tenue van sponsor Coen Evers door de showroom. Foto: PR

Dames keijenburgse boys trappen tweede
competitiehelft af met gewonnen ballen

KEIJENBORG - Met de winterstop achter de rug trappen de Keijenburgse dames weer af met de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Op het programma van Dames 2 staat voor 14 februari de wedstrijd tegen Ratti gepland. Dames 2 heeft nog een paar wedstrijden in te halen, maar is met één verloren en één onbesliste wedstrijd beoogd titelkandidaat.

Het eerste elftal mag nog een weekje langer genieten van de rust maar ook zij moeten 21 februari weer aan de bak. Zij spelen in een hogere klasse en doen het goed als middenmoot.

Winnaars fotoactie
Eind vorig jaar deden de dames mee aan een fotoactie van Herwers door een selfie in te sturen. Met het veroveren van maarliefst 2154 likes wisten zij de overige inzendingen ruimschoots achter zich te laten. Door het winnen van deze actie verkregen zij tien roze-gekleurde Derbystar voetballen én een waardecheque van € 500,- uit handen van Jurgen Helmink van Herwers Dacia Doetinchem. Van dit geldbedrag zijn onder andere trainingsattributen aangeschaft om het niveau naar een hoger level te kunnen brengen en het spelplezier te vergroten.

100-jarig bestaan
Over besteding van het resterende bedrag zal nog worden beslist zodra de prijs daadwerkelijk is verkregen. De dames hebben al veel leuke ideeën. Geprobeerd zal worden om dit voor het 100-jarige bestaan van de voetbalclub in 2017 te realiseren.

Snelst groeiende sport
Damesvoetbal is de snelst groeiende sport in Nederland. De Keijenburgse dames hebben haar ledenbestand ook in korte tijd zien groeien en kunnen sinds drie jaar twee dameselftallen aanhouden. Toch zijn zij altijd op zoek naar nieuwe spelers. Heb jij voetbal altijd ook zon leuke sport gevonden, maar heb jij nooit de stoute schoenen aangetrokken?

In Keijenborg staan de voetbalschoenen voor je klaar! Train gewoon een keertje mee om te kijken wat je er van vindt.