Groep 3 de Woordhof met hun 'square academic caps'. Foto: PR
Groep 3 de Woordhof met hun 'square academic caps'. Foto: PR

Letterfeest Groep 3 van de Woordhof

HUMMELO - Na maanden heel hard werken in groep 3 om alle letters te leren, was het eindelijk zover: Het Letterfeest! En hoe…

De hele middag stond in het teken van letters, zo werd er letterbingo gespeeld en een speurtocht gedaan door de hele school, op zoek naar letters.

En alsof dat nog niet genoeg was, stond er voor de kinderen van groep 3 uit Hummelo nog een grote verrassing te wachten: een officiële letterdiploma uitreiking! Mét als publiek hun ouders, opa's en oma's en de kinderen uit groep 1 t/m 8. Alle leerlingen ontvingen uit handen van hun juf het letterdiploma en van het publiek kregen ze een overweldigend applaus. Hierna gooiden ze hun 'Square academic cap' tegelijkertijd de lucht in, in ruil voor de Alfapet, vol letters van het alfabet.
Deze middag gaat te boek als een geweldige en onvergetelijke gebeurtenis!


Brookduo in Kulturhus

VORDEN - Als je van Volksmuziek houdt dan mag u ze niet missen. Op zaterdagavond 27 februari treedt het Brookduo op in Kulturhus Het Dorpscentrum te Vorden. Gert-Jan Oplaat (alias De Weuste), oud Tweede Kamerlid en Hennie Tijink (alias De Badmutse) uit Markelo, vormen al vele jaren samen het Brookduo. Zij brengen de volksmuziek uit de Alpenlanden dichtbij ons. De prachtigste Oostenrijkse volksliederen zijn in het dialect vertaald, waardoor er een klinkende combinatie ontstaat van Alpenländische Musik met Achterhoeks-Twentse teksten.

Het Brookduo heeft een enorm grote schare fans die met hen meereist naar al hun optredens. Ze verheugen zich weer om de Vordenaren te laten horen wat zij in hun mars hebben. Het wordt een geweldig mooie avond met veel vreugde, plezier en veel genot.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in Kulturhus Het Dorpscentrum en bij de Bruna, deze kosten € 10 en zijn inclusief een consumptie. Wees er snel bij, want vol is vol. Kaarten aan de kassa kosten € 15.
De zaal is op 27 februari vanaf 19.15 uur open. Het optreden begint om 20.00 uur.


Het Brookduo treedt op in het Kulturhus Vorden. Foto: PR